Me Naiset: Rosa Meriläinen avoimena seksistä: ”Saan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa”

Kirjailija ja poliitikko Rosa Meriläinen puhuu avoimesti seksielämästään Me Naiset -lehden haastattelussa.

Rosa Meriläinen, 41, erosi vuoden alussa entisestä puolisostaan ja meni keväällä kihloihin toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Meriläinen puhuu uudesta suhteestaan ja uusperheen arjesta onnelliseen sävyyn Me Naiset -lehden haastattelussa.

– Olen nyt kauhean onnellisessa parisuhteessa. Hyvin ruuhkaisessa uusperhearjessa seksi onnistuu päivittäin, kunhan haluaa viettää vapaa-aikaa toisen kanssa kotona, valvoa pidempään ja jättää jonkin ohjelman katsomatta. Joskus puhumme jo aamulla päivän aikatauluista ja virittäydymme tunnelmaan. Meriläinen kertoo.

Seksistä ja seksuaalisuudesta avoimesti keskusteleva Meriläinen kertoo, että jos hän on kiireinen, hän mieluummin masturboi kuin meikkaa. Hän myös treenaa vaginaansa.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä. Olen opetellut käyttämään vaginaani ja olemaan läsnä omassa kehossani, hän kuvailee.

Iän tuoma kokemus ja vaginatreenit ovat Meriläisen mukaan helpottaneet myös orgasmin saamista.

– Teinisuhteissa en saanut orgasmeja ja mietin, onko minussa jotain vikaa. Kadehdin helpommin orgasmin saavia ystäviäni ja naisia, jotka saivat orgasmeja unissaan. Nykyään pystyn itse saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä, nainen paljastaa.

Rosa Meriläinen vieraili suorassa EVS-lähetyksessä syyskuussa 2017. Katso video vierailusta alta videolta. 


Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat