Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen erosivat

Martina Aitolehti toi Kokkisotaan raaka-aineen, joka ei kerää kannatusta – Vappu Pimiän reaktio saa katsojankin kakomaan 0:57
Martina Aitolehti toi Kokkisotaan raaka-aineen, joka ei kerää kannatusta – Vappu Pimiän reaktio saa katsojankin kakomaan

Martina Aitolehti kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa olevansa nykyään sinkku.

Hyvinvointivalmentaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Martina Aitolehti kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa päätyneen eroon loppuvuodesta ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. Viime keväänä seurustelun aloittanut pariskunta ehti olla yhdessä alle vuoden.

– Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus, ja vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Aitolehti kertoo lehdelle.

Kahden lapsen äiti ei avaa eron syitä, mutta kertoo nyt keskittyvänsä itsensä lisäksi myös lapsiinsa.

– Meidän kodissamme on nyt hyvä energia. Minun on tärkeää keskittää huomioni ja aikani tyttäriin, ja tunnen, että tämä elämänvaihe on tosi terveellinen tila myös minulle.

Pikkarainen ja Aitolehti olivat tuttu näky toistensa sosiaalisen median tileillä. Ex-pariskunta teki myös töitä yhdessä.

Aitolehti  julkaisi Instagramissa ensimmäisen yhteiskuvan Pikkaraisen kanssa huhtikuussa. Suhdehuhut kaksikon yllä olivat leijuneet ilmassa kuitenkin jo jonkun verran aiemmin, sillä molemmat olivat julkaisseet Instagramin Stories-osiossa varsin samankaltaista sisältöä.

Pikkarainen pelasi kiekkouransa aikana yli 300 ottelua SM-liigassa, mutta teki pitkän uran myös ulkomailla. Hän on pelannut niin Ruotsissa, Saksassa, Pohjois-Amerikassa kuin KHL:ssä.

Pikkaraista epäillään raiskauksesta. Asia on tullut vireille Helsingin käräjäoikeuteen 18. kesäkuuta.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat