Ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen kertoo kirjassa romanssistaan Martina Aitolehden kanssa – läheisille satoi törkyviestejä suhteen paljastuttua

0:35
Ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvösestä julki kirja – teki mittavan uran huippuliigoissa ja Leijonissa

Entinen NHL-kiekkoilija Hannes Hyvönen kertoo hiljattain ilmestyneessä elämäkerrassaan suhteestaan julkkiskaunotar Martina Aitolehteen.

Ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen kertoo hiljattain ilmestyneessä elämäkertakirjassaan Häkissä  – Hannes Hyvösen tarina (WSOY) niin urastaan jääkiekkoilijana kuin rajusta syöksystä sieltä pois.

Hyvönen on viime vuosina nähty myös televisiossa. Uran päättymisen jälkeen Hyvönen on osallistunut Tehtävä Lapissa-, Selviytyjät Suomi- ja Fort Boyard Suomi -tosi-tv-ohjelmiin ja lisäksi hänet muistetaan myös Gladiaattorit-ohjelman "Hurjana".

Gladiaattoreissa nähtiin "Pantterina" myös julkkiskaunotar Martina Aitolehti. Kuvausten jälkeen Seiska-lehdessä spekuloitiin kaksikon välien lähentyneen ohjelmaa tehtäessä. Aitolehti seurusteli noihin aikoihin liikemies Stefan Thermanin kanssa.

Kumpikaan ei kommentoinut tuolloin suhdehuhuja julkisuudessa, mutta nyt Hyvönen kertoo Marika Lehdon kirjoittamassa elämäkerrassaan myös väleistään Aitolehteen.

Gladiaattorien kuvausten aikaan kesällä 2017 aiemmissa avioliitoissaan epäonnistunut Hyvönen kertoo kyllästyneensä treffailuun ja päättäneensä lopettaa sopivan kumppanin etsimisen. Samoihin aikoihin hän sai Martina Aitolehdeltä viestin, jossa Aitolehti kutsui Hyvösen ja muita Gladiaattoreita Tampereelle.

Yhteydenpito jatkui Hyvösen mukaan Aitolehden puolelta heti reissun jälkeen, kun tämä pyysi ex-kiekkoilijaa treenaamaan kanssaan. Kaksikko käy muutaman kerran salilla ja ohjelman kuvausten jälkeen Hyvönen kertoo Aitolehden pyytäneen hänet mukaansa myös työkeikalleen.

Hän kertoo pitäneensä Aitolehdestä, mutta hämmästelleensä tämän taholta tullutta aktiivisuutta, koska Aitolehden ja Thermanin suhde oli kaikkien tiedossa.

– Jokainen lukutaitoinen tietää hänen asuvan yhdessä toisen lapsensa isän kanssa. Minulle hän kuitenkin sanoo olevansa eroamassa. Hän on muuttamassa omaan asuntoon ja on kuulemma tosissaan kanssani, muistelee Hyvönen, vaikka sanoo tienneensä, ettei kaksikon suhteesta tulisi pidemmän päälle mitään.

– Vastaan silti, että katsotaan, mitä tapahtuu. On kesä ja minulla on hyvä mieli. Ehkä nyt vielä viimeisen kerran saa riittää, että on mukavaa tässä ja nyt.

Hyvönen muistelee, että media seurasi tiiviisti kaksikon liikkeitä, mutta kaksikko jatkoi tapailuaan. 

– En välitä tällaisesta julkisuudesta, mutta ei se minua haittaakaan. Ainoastaan sitä en siedä, että minun ja Martinan suhteen paljastumisen jälkeen läheiseni alkavat saada törkyviestejä tuntemattomilta ihmisiltä Instagramissa. Säikähdän, ja vaadin, että lasten tilit tulee säätää yksityisiksi.

Hyvösen mukaan myös molempien lapset tapasivat toisensa ja juhannustakin vietettiin yhdessä.

– Pian saan kuitenkin lukea Martinan Instagramista, että hän ja Stefan ovat palanneet takaisin yhteen. Myös tyttäreni ovat huomanneet saman. Selitän heille, että tämäkin suhde on ohi, mutta se on ihan ok. En koskaan muuta uskonutkaan.

Hyvönen on sittemmin löytänyt rinnalleen niin ikään personal trainerina työskentelevän Netta Suikkasen. Pari kihlautui vuonna 2018 ja heidän oli tarkoitus juhlia kesähäitä vuoden 2020 aikana. Toukokuussa Hyvönen kertoi kuitenkin Instagram-tilillään, että pari oli monien muiden hääparien tapaan päättänyt lykätä häitään.

– Kesä häät siirtyy ensi vuoden puolelle, mutta eipä se mun elämää hirveesti muuta. Yhtä paljon mä mun eukko kultaa rakastan, vaikka ovessa on kaksi nimeä, Hyvönen kirjoittaa.

Hyvönen on ollut aiemmin naimisissa kahdesti. Näistä liitoista hänellä on neljä lasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja