McLaren löi pöytään jättitarjouksen – brittitalli pitää tiukasti kiinni Ferrarille huhutusta Carlos Sainzista

F1-asiantuntijalle Vettelin lähtö Ferrarilta tuli tietynlaisena sokkina – korvaaja saatetaan julkistaa piankin 5:14
C Moren asiantuntija Toni Vilander kommentoi Sebastian Vettelin lähtöä Ferrarilta tuoreeltaan uutisen jälkeen.

Ferrarille siirtyväksi huhutusta kuljettajastaan kynsin ja hampain kiinni pitävä McLaren-talli on tarjonnut Carlos Sainzille rahakasta jatkosopimusta, uutisoi espanjalaislehti Marca.

Sainzin nimi nousi esiin pian Sebastian Vettelin ilmoitettua lähdöstään Ferrarilta tämän kauden päätteeksi. Espanjalaisesta on kovaa vauhtia tulossa Charles Leclercin tallikaveri punaisissa.

McLaren ei kuitenkaan antaudu helpolla. Marca-lehden tietojen mukaan talli on tehnyt Sainzille isomman palkkatarjouksen kuin mitä Ferrari on tälle luvannut. Lehden arvion mukaan Ferrarin palkkatarjous oli kuudesta seitsemään miljoonaa euroa kahdesta ensimmäisestä kaudesta.

Keskiviikkona saksalaissivusto F1-insiderin kokenut toimittaja Ralf Bach kertoi lähteisiinsä vedoten, että McLaren hangoittelee vastaan pitämällä Sainzin optiota panttinaan. Tässä kuviossa McLaren olisi halukas vapauttamaan kuskinsa, jos se onnistuu hankkimaan Ferrarilta lähtevän Sebastian Vettelin tilalle.

Samaan aikaan esimerkiksi Sky Sportsille asiantuntija toimiva F1-toimittaja Leo Turrini on puolestaan kertonut Daniel Ricciardon olevan siirtymässä Sainzin paikalle McLarenille.

Lue myös:

    Uusimmat