McDonald´s-yrittäjänä työskennelleen saksalaisprinssin elämä päättyi traagisesti – menehtyi moottoripyöräonnettomuudessa

Hessenin prinssi Otto menehtyi 55-vuotiaana moottoripyöräonnettomuudessa.

Hessenin prinssi Otto menehtyi sunnuntaina moottoripyöräonnettomuudessa Saksan Baijerissa, uutisoivat muun muassa Bild ja Daily Mail.

Lehtien mukaan saksalainen prinssi kuoli ajettuaan Ducati-merkkisellä moottoripyörällään päin turvakaidetta moottoritiellä Bodensee-järven lähistöllä eteläisessä Saksassa.

55-vuotiaana menehtynyt prinssi polveutuu Preussin kuninkaallisista, jotka ovat kaukaista sukua myös Britannian kuninkaalliselle perheelle. Samaa sukua oli Preussin kuninkaana vuodet 1797-1840ollut  Fredrik Vilhelm III.

Turman syy ei ole vielä selvillä, mutta oletus on, että moottoripyörä on lähtenyt luisuun ohitettuaan toisen ajoneuvon kovalla nopeudella. Sääolojen ei tällä tietoa uskota vaikuttaneen tilanteeseen.

Prinssi on aiemmin joutunut sen sijaan ajokieltoon ylinopeuden vuoksi, eikä ylinopeutta ole suljettu pois onnettomuuden mahdollisena syynä. Bildin tietojen mukaan kyseisellä Ducati-merkkisellä moottoripyörällä voi ajaa jopa 250 kilometrin tuntinopeudella.

Otto tunnettiin innokkaana auto- ja moottoripyöräharrastajana. Kuninkaallisesta tittelistään huolimatta hän eli hyvin tavallista elämää. Saksalaisten tiedotusvälineiden mukaan hän työskenteli McDonald´s-yrittäjänä Inglostadtin kaupungissa, missä hänellä oli useampi ketjuun kuuluva ravintola.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja