Mainos

Maya-koirasta tuli julkkis Espanjassa – odotti uskollisesti 6 päivää omistajaansa sairaalan edustalla

Espanjassa, Alicantessa sairaalan edustalla uskollisesti emäntäänsä odottanut koira on liikuttanut niin sairaalan henkilökuntaa kuin ohikulkijoitakin. 

Maya-koiran omistaja, 22-vuotias Sandra Iniesta hakeutui sairaalaan kovien kipujen vuoksi vajaa viikko sitten. Kivut paljastuivat umpilisäkkeen tulehdukseksi ja Iniesta vietiin saman tien leikkaukseen. Siitä lähtien koira on odottanut kärsivällisesti sairaalan edustalla omistajaansa. Asiasta kertovat lukuisat espanjalaisviestimet, muun muassa La Vanguardia verkkosivuillaan.

Sunnuntaina iltapäivällä sairaala tiedotti, että Iniesta oli päässyt pois sairaalasta ja ulkona pihalla odotti koskettava jälleennäkeminen hänen koiransa kanssa.

Iniestan isä oli käynyt viikon aikana useaan otteeseen houkuttelemassa koiraa kotiin siinä kuitenkaan onnistumatta.

– Se toimi juuri niin kuin aina ollessamme liikkeellä kaupungissa. Kun minä menen sisään vaikka kauppaan, se jää kiltisti odottamaan ulkopuolelle, koiran omistaja Sandra Iniesta kertoo .

Sairaalan henkilökunta on pitänyt Mayasta hyvää huolta sen emännän toipuessa sairaalassa. Hoitajat ovat vieneet muun muassa ruokaa ja juomaa sille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.