Valtteri Bottakselta poikkeuksellinen ärähdys – hermostui Lewis Hamiltonin kokemasta tylystä käytöksestä: "Saisivat mennä itseensä"

3:57
Videolla Unkarin GP:n aika-ajon kärkikolmikon kommentit: Lewis Hamilton joutui rajun buuauskonsertin keskelle

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ei pitänyt alkuunkaan siitä, miten hänen tallikaverinsa Lewis Hamilton päätyi buuauskonsertin kohteeksi Unkarin GP:n aika-ajon jälkeen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP 24.9.-26.9.
Su: Venäjän GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Unkarissa nähtiin draamaa, kun Mercedes-kuskit päättivät hidastella aika-ajon loppuhetkillä, viimeiselle aikakierrokselle lähdettäessä. Erityisesti Lewis Hamilton jäi Red Bull -kuljettajien eteen niin, että Sergio Perez ei lopulta ehtinyt edes aikakierrokselle.

Tämä johti lopulta siihen, että Unkarin radan pääkatsomosta käynnistettiin kovaääninen buuauskonsertti, kun paalumies Hamilton saapui aika-ajon jälkeiseen haastatteluun.

Sitä tehnyt ex-F1-kuski Johnny Herbert yritti rauhoitella yleisöä.

Aihe nousi esille lehdistötilaisuudessa. Vaikka asiasta ei suoranaisesti kysytty toiseen ruutuun ajaneelta Bottakselta, hän nosti äläkän.

– En normaalisti puhu tämmöisistä asioista, enkä yleensä sano, mitä ajattelen, mutta kuulin paljon buuausta aika-ajon jälkeen, enkä ymmärrä sitä, Bottas aloitti.

– Nuo ihmiset saisivat mennä itseensä ja miettiä käytöstään, koska tuo ei ollut reilua.

– Olemme täällä urheilijoina, jotka antavat kaikkensa rakastamansa lajin eteen. Lewis ajoi fantastisen kierroksen ja se päättyi buuaukseen. Ihmisten on mentävä itseensä. Tuo ei ole oikein. Emme halua nähdä tuollaista toimintaa, Bottas murahti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja