Max Verstappenin mediapeli paljastui – puhui kauniita Sebastian Vettelin Red Bull -kytköksestä, oli oikeasti aivan toista mieltä

F1-varikolla pyöritellään nyt spekulaatiota, jossa Sebastian Vettel palaisi Red Bullille. Asiasta kysyttiin myös Red Bullin nykytähdeltä Max Verstappenilta, joka antoi muutaman päivän sisällä kaksi aivan eriävää versiota.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Steiermarkin GP Itävallassa suorana 10.-12.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Steiermarkin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Maanantaina Verstappen puheli vielä kauniita, kun hän ja Vettel vierailivat Red Bullin omistamalla Servus TV -kanavalla.

Verstappenilta kysyttiin, että ottaisiko hän Vettelin tallikaverikseen kaudelle 2021.

– Ei minua haittaisi, jos Sebastian olisi tallikaverini. Mutta se ei ole minun päätökseni. En ole tehnyt hänen kanssaan töitä, mutta en usko, että eteen tulisi mitään ongelmia, Verstappen sanoi tuolloin.

Torstaina ääni muuttui kellossa.

Verstappen myönsi, että hän ”oli vain poliittinen” maanantain haastattelussa.

– Seb istui vieressäni, kun minulta kysyttiin tuota, Verstappen sanoi The Racerille.

– Yritin vain olla kohtelias, kun sanoin, että ei tuo minua haittaisi.

– Uskon kuitenkin, että talli on tyytyväinen meihin molempiin. Ainakin minä olen iloinen siitä, että Alex (Albon) on tallikaverini. Hän on mainio tyyppi, hän tekee hyvää työtä säätöjen kanssa ja hän antaa paljon tärkeää palautetta tallille. Sen lisäksi hän on nopea. Joten en usko, että tallilla on mitään syytä tehdä vaihdoksia.

Verstappen uskoo, että Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ja tallin neuvonantaja Helmut Marko jakavat hänen kanssaan saman näkemyksen.

Lue myös:

    Uusimmat