Max Verstappenin lähettämä pöyhkeä tekstiviesti paljastettu – oli juuri ottanut dramaattisesti yhteen Lewis Hamiltonin kanssa

Viaplayn F1-asiantuntija Tom Coronel on paljastanut tekstiviestin, jonka Max Verstappen hänelle lähetti, kun kolari Lewis Hamiltonin kanssa oli päättänyt hänen kisansa viime vuonna Britannian GP:ssä.

Tulista maailmanmestaruustaistoa viime vuonna käyneet Mercedeksen Hamilton ja Red Bullin Verstappen osuivat Britannian GP:n avauskierroksella. Hamilton syöksyi sisäpuolelta ohitukseen vauhdikkaassa Copse-mutkassa, mutta Verstappen sulki tien. Autot osuivat yhteen, ja Verstappen rysäytti rajusti rengasvalliin.

Kolari näkyy ylälaidan videolta.

Julkisesti käytiin kiivasta keskustelua, oliko kolari Verstappenin vai Hamiltonin vika. Tuomariston mukaan Hamilton oli syyllinen ja sai 10 sekunnin aikarangaistus, mutta britti onnistui silti nousemaan kotikilpailunsa voittoon.

Verstappen matkasi Silverstonesta sairaalaan tarkastukseen, mutta selvisi tilanteesta ehjin nahoin. Viaplayn F1-asiantuntija, World Touring Car -kuljettaja Tom Coronel oli udellut kolarin jälkeen viestitse alankomaalaismaanmieheltään Verstappenilta, oliko tämä ok.

Verstappen vastasi Coronelin mukaan kolme minuuttia myöhemmin. Coronel on paljastanut nyt viestin sisällön Daily Expressille.

– Ei pysty hallitsemaan painetta tuo jätkä haha. Älä huoli Tommy, me tulemme lyömään hänet tänä vuonna, Verstappen kirjoitti.

Verstappen oli tuolloin Coronelin mukaan matkalla sairaalaan.

– Kerron, että hän ei koskaan valittanut, että hänet työnnettiin ulos, ei koskaan. Hän vain sanoi, että Tommy, älä huoli, me tulemme saamaan hänet kiinni, Coronel kertoi.

– Hän on matkalla sairaalaan, hän oli juuri kolarissa. Hän ei valita, että hänet työnnettiin ulos, hän ei valita, että häntä sattuu, Coronel jatkoi tapahtumakuvauksella.

Coronelin mukaan viesti kieli Verstappenin vahvasta mielenlaadusta.

Dramaattinen MM-taistelu

Hamilton kavensi tuolloin Britannian GP:n voitollaan Verstappenin MM-johdon kahdeksaan pisteeseen.

Hamilton haastoi alankomaalaisen tiukasti loppukaudellakin, mutta Verstappen kruunattiin lopulta maailmanmestariksi ohitettuaan Hamiltonin kauden viimeisessä osakilpailussa Abu Dhabissa dramaattisesti viimeisellä kierroksella turva-auton poistuttua.

Lue myös:

    Uusimmat