Max Verstappenilla keskeytyksen alla huolestuttavia havaintoja – Red Bull -pomo haluaa tarkan selvityksen

Leclerciltä musertavaa ylivoimaa, Verstappenille katastrofi ja Bottas pisteille – Näin eteni Australian GP 7:31
Leclercin näytös, Red Bullin katastrofi – MTV Uutiset Live paketoi Australian GP:n tapahtumat

Max Verstappen haistoi vuotamaan päässeen polttoaineen ennen kuin hänen oli pysäytettävä autonsa Australian F1-kisassa. Red Bullilla on vielä isoja haasteita luotettavuutensa kanssa.

Verstappen yritti pysytellä Melbournessa kisan ylivoimaiseen voittoon ajaneen Ferrarin Charles Leclercin perässä, kun hän joutui yllättäen keskeyttämään.

Hollantilaiskuski kertoi haistaneen palaneen käryn ennen keskeytystä. Tallipäällikkö Christian Horner viittasi jälleen uuteen polttoainejärjestelmän ongelmaan.

– Ennen kuin saamme auton takaisin, tämä on vain spekulaatiota. Hän haistoi bensan, joten meidän täytyy saada tarkalleen tietää, mikä sen aiheutti, Horner kommentoi F1TV:lle.

Myös kauden avauskisa Bahrainissa päättyi tallin molempien autojen osalta polttoainesyötön ongelmiin. Australiassa nähty vika oli Hornerin mukaan erilainen. Verstappen oli tilanteesta turhautunut.

– Meillä on jo jonkun verran maileja takana, joten en halua edes ajatella MM-taistelua tällä hetkellä, Verstappen sanoi Autosportin mukaan jo 46 pisteen takamatkasta Leclerciin.

– Tiesin, että meillä on ongelma, joten kisassa maaliin pääseminen oli koko ajan kysymysmerkki. Jos haluat taistella mestaruudesta, niin tällaisia juttuja ei saa tapahtua, Verstappen jyrisi.

Horner kertoo Red Bullin tutkivan tapahtuneen nyt kunnolla.

– Ymmärrän täysin hänen turhautumisensa. Oli todella, todella pettymys, ettemme päässeen maaliin kisassa.

– En usko, että vika liittyi moottoriin. Se saattoi olla polttoaineongelma, Horner veikkaili.

Lue myös:

    Uusimmat