Max Verstappen lyttäsi tallikaverinsa – Red Bull -pomo lisää löylyä: ”Max puhuu faktoja”

Red Bullin ykköskuljettaja Max Verstappen tylytti taannoin jalkoihinsa jäänyttä tallikaveriaan Alexander Albonia. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoo nyt suorasukaisesti ”Maxin puhuvan faktoja”.

Verstappen suolasi Albonin viime viikonloppuna Bahrainin GP:n jälkeen alankomaalaisen Ziggo Sportin haastattelussa. Verstappen oli sijoittunut Mercedeksen Lewis Hamiltonin voittamassa kisassa toiseksi, ja Albon nousi kolmossijalle Racing Pointin Sergio Perezin jouduttua lopussa keskeyttämään edeltään.

– Tulos ei ole kovin hyvä Albonille, koska hän oli 30–40 sekuntia tallikaverinsa perässä, Verstappen pamautti.

Tallipäällikkö Horner otti nyt kantaa Verstappenin kommentteihin. Hän muistuttaa, että kaksikko on ajanut kilpaa toisiaan vastaan jo 12–13 vuoden iässä kartingissa. Hänen mukaansa Verstappenin ja Albonin väleissä ei ole ongelmia, ja Max ”puhuu joskus asioista niin kuin hän ne näkee”.

– Minusta Max puhuu vain faktoja. Tämä on tapa, jolla hän sen näkee, Horner viittasi Verstappenin kommenttiin Albonista.

Tallipomo yritti perään lievitellä tilannetta.

– Hän (Verstappen) sanoi, että se oli toki iso ero, mutta hän (Albon) myös jäi Sergion taakse, joka teki hienoa työtä. On todella vaikea seurata läheltä autoa, joka on edelläsi. Alex pystyi kuitenkin hyödyntämään Sergion epäonnen. Se oli ensimmäinen tuplapodium meille sitten Japanin 2017, joten oli hienoa nähdä se tallin vinkkelistä ja se oli eheä viikonloppu Alexilta.

Verstappenin kyykyttämän thaikuski Albonin tulevaisuus on herättänyt paljon spekulaatioita. Red Bull on ilmoittanut, että se kertoo ratkaisustaan vasta kauden päätyttyä.

Lue myös:

    Uusimmat