Mainos

Max Verstappen Honda-sopimuksesta: ”Uskon siihen ja tiimikin selkeästi uskoo”

2:49

Red Bull vaihtaa tämän kauden jälkeen moottorivalmistajaa tehtyään sopimuksen Hondan kanssa. Max Verstappen luottaa Red Bullin tehneen oikean ratkaisun.

LUE MYÖS: 

MAINOS

Ranskan GP C Morella –
kisa myös MTV3:lla!

Perjantai: Harjoitukset klo 12.55 ja 16.55
Lauantai: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajo klo 16.55
Sunnuntai: Ranskan GP klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Ranskan GP poikkeuksellisesti suorana myös MTV3:lla.

C Moren sivulle pääset tästä

Red Bullin kakkostiimi Toro Rosso käyttää jo Hondan moottoreita. Verstappenin mielestä Honda on parantanut tasoaan kauden edetessä.

– Heidän suoritustasoaan ja tämän kauden parannuksiaan tarkastellessa, varsinkin Kanadassa (edellisessä kisassa), on näyttänyt erittäin positiiviselta. Uskon siihen ja tiimikin selkeästi uskoo, koska he ovat tehneet sopimuksen, Verstappen sanoi Motorsport Weekin mukaan.

Red Bullista tulee Hondan tehdastalli.

– On jännittävää nähdä Hondan tekevän yhteistyötä ainoastaan Red Bullin ja Toro Rosson kanssa, ja että se (moottori) on suunniteltu vain autoasi varten. Se on myös erittäin hyvä asia, Verstappen kommentoi.

Verstappenilta udeltiin torstaina myös Kanadan kisaviikonlopun tapahtumista. Hänen managerinsa ja perheenjäsenensä eivät olleet paikan päällä ja Verstappen ajoikin kauden ensimmäisen virheettömän viikonloppunsa sijoittuen kolmanneksi.

Verstappenin mielestä asialla ei ollut mitään merkitystä.

– Vähemmän ihmisiä oli ympärillä ja oli aikaa muutamia minuutteja enemmän puhua insinöörieni kanssa, mutta muuten eroa ei ollut itselleni. He (manageri ja perheenjäsenet) olivat paikan päällä, kun voitin kisoja, joten en usko asialla olevan mitään vaikutusta.

– Olin vain viikonloppuna yksin. Tarkoitan siis, että olen 20-vuotias, enkä tarvitse ketään pitämään kiinni kädestäni, Verstappen jatkoi.


​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.