Max Verstappenin manageri palasi varikolle – tyrmäsi spekulaatiot

Max Verstappenin manageri Raymond Vermeulen on jälleen paikan päällä Ranskan F1-kisaviikonloppuna jäätyään pois Kanadassa ajetusta edellisestä kisasta. Autosportin haastattelussa Vermeulen lyttää huhut, joiden mukaan hänet olisi hyllytetty Kanadan kisasta Verstappenin keskittymisrauhan turvaamiseksi.

MAINOS

Ranskan GP C Morella –
kisa myös MTV3:lla!

Perjantai: Harjoitukset klo 12.55 ja 16.55
Lauantai: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajo klo 16.55
Sunnuntai: Ranskan GP klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Ranskan GP poikkeuksellisesti suorana myös MTV3:lla.

C Moren sivulle pääset tästä

– Jo kauden alussa meillä oli suunnitelma, mihin kisoihin tulisimme. Tiimin kanssa sovimme, että Max olisi kisassa yksin ja sanoimme, että ”ok, tehdään se Kanadassa”. Siinä oli koko tarina, Vermeulen sanoi.

Vermeulen painottaa väliensä Verstappenin työnantajaan Red Bulliin olevan kunnossa

– Meillä on hyvä suhde. Keskustelemme kaikesta Red Bullin kanssa.

Vermeulenin mukaan Verstappenin on hyvä olla kisoissa yksinkin.

– Se oli kokeilu. Ensi kertaa Max oli omillaan, mutta sen takana ei ollut erityistä viestiä. Se on myös osana hänen kehitysprosessiaan. Hän ei joka kisassa tarvitse toista ympärilleen.

Max Verstappenin isä Jos Verstappen jäi hänkin pois Kanadan osakilpailusta. Vermeulenin mukaan tähänkään ei liity dramatiikkaa.

– Olen itse paikalla tänä viikonloppuna. Jos tulee Itävaltaan ja olen siellä myös. Silverstonessa Max on omillaan, Jos tulee Unkariin ja Spassa olemme molemmat paikalla.

Verstappen sortui kauden kuutena ensimmäisenä kisaviikonloppuna ajovirheisiin. Kanadassa hän ajoi viimein virheettömästi ja sijoittui kolmanneksi. Ensi kertaa hän oli kisaviikonloppuna paikan päällä ilman isäänsä ja manageriaan.



Lue myös:

    Uusimmat