Max Verstappen ärähti saamastaan yhdyskuntapalvelusta: "En aio näyttää idiootilta"

Formula 1:n Brasilian GP:ssä kaksi päivää kansainvälisen autoliitto FIA:n "yhdyskuntapalvelua" saanut Max Verstappen ei aio tyytyä rangaistukseensa. Hollantilainen kertoi osallistuvan FIA:n palkintogaalaan vain, jos se lasketaan rangaistuksen suorittamiseksi.

Pääkuvan videolla C Moren F1-studio pui Verstappenin ja Oconin kolaria, josta Verstappen sai närää aiheuttaneen rangaistuksensa.

Motorsport.comin mukaan brittiläinen Sky Sports kysyi Verstappenilta sunnuntaina voisiko tämä tyhjentää yhdyskuntapalvelussaan vuoden 1996 maailmanmestari Damon Hillin roskakoreja. Red Bull-kuljettajalla oli humoristiseen kysymykseen suora vastaus.

– En aio todellakaan näyttää hölmöltä. 

– Minua kohdellaan kuitenkin tylysti, joten me keksimme jotakin sopivampaa. En aio näyttää idiootilta. 

Verstappen sai rangaistuksen tönittyään Force Indian Esteban Oconia Brasilian GP:n jälkimainingeissa. Red Bullin kuljettaja suuttui, sillä kolarointi Oconin kanssa maksoi hänelle kilpailun voiton.

Verstappen kertoi aikaisemmin viikonloppuna, ettei tiedä, millaista työtä FIA on hänelle kaavaillut. Kuljettaja aikoo keskustella autoliiton ja tiiminsä kanssa.

– Onko sillä mitään väliä, jos suostun rangaistukseen? Mitä asialle voi tehdä? Rangaistus on mielestäni melko kova, mutta... Me löydämme ratkaisun.

Hollantilaiskuljettaja vitsaili rangaistuksestaan myös kauden päättäneen Abu Dhabin GP:n jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Verstappen oli F1-mestaruustaistossa neljäs, minkä vuoksi hänen ei ole pakko mennä FIA:n järjestämään palkintogaalaan. 

Verstappenia tilanne ei näyttänyt haittaavan.

– Laskelmoimme tämän, anteeksi. Menen siinä tapauksessa, että voin lukea sen (gaalan) yhdyskultapalveluksi!

– Teen PR:ää ja kerron, kuinka upea juhlapaikka on. Illan aikana pidän erityisen puheen, kuljettaja vitsaili.

Lue myös:

    Uusimmat