Christian Hornerista kohulausunto – Max Verstappenilta tivattiin reaktiota: "Hän ei ole valehtelija, se on varmaa"

Max Verstappen puolusti keskiviikkona isäänsä Jos Verstappenia, joka on kommentoinut suorasanaisesti poikansa edustaman Red Bullin F1-tallin päällikön Christian Hornerin ympärillä pyörivää kohua. 

Jos Verstappen kommentoi Bahrainin GP:n yhteydessä Red Bullin tekemää sisäistä selvitystä Hornerin väitetystä epäasiallisesta käytöksestä tallin naispuolista henkilöä kohtaan. Horner sai jatkaa työssään tutkimuksen seurauksena.  

– Tiimi on vaarassa repeytyä kahtia. Ei tämä tällä lailla voi jatkua, homma räjähtää käsiin. Hän (Horner) esittää uhria tässä, mutta hän on se, joka aiheuttaa ongelmia, isä-Verstappen jyrähti Daily Mail -lehdelle.

Vanhemman Verstappenin kommentti kohahdutti F1-varikolla. 

Avaus-GP:n voittaneelta Max Verstappenilta kysyttiin tulevana viikonloppuna ajettavan Saudi-Arabian osakilpailun alla, että katuuko hänen isänsä antamaansa lausuntoa. 

– En ole kysynyt sitä häneltä, mutta kuten tiedän jo kartingajoiltani, isäni on hyvin suorapuheinen. Hän ei ole valehtelija, se on varmaa, Max totesi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Syyttömyyttään vakuuttanut Horner tapasi Verstappenin managerin Raymond Vermeulenin maanantaina. 

– Olen kuljettaja, en tiedä mitä ylempänä tapahtuu. Sopimukseni velvoittaa minua keskittymään auton suorituskykyyn liittyviin asioihin, Max pyöritteli. 

Kohu on poikinut spekulaatioita siitä, että Verstappen saattaisi olla kiinnostunut loikasta Mercedekselle, jonka brittitähti Lewis Hamilton siirtyy Ferrarille kuluvan kauden jälkeen. Verstappenin nykysopimus kantaa kauden 2028 loppuun saakka, eikä hollantilainen ole aikeissa repiä paperia, mutta ei sulje mitään mahdollisuuksia pois. 

– Koskaan ei voi tietää täysin varmasti, miten asiat tulevat menemään. Se on lähestymistapani elämään, mutta en mieti asiaa liikaa. Tunnen oloni rennoksi. Kuten sanoi, olen erittäin tyytyväinen tiimissä, Verstappen summasi. 

Verstappen, 26, on saavuttanut F1-urallaan 55 kisavoittoa ja kolme peräkkäistä MM-titteliä.  

Huimaa kuvaa! Huippunopea drone seurasi Max Verstappenia F1-radalla – tähtikuskikin innostui näkemästään 4:16
Huimaa kuvaa! Huippunopea drone seurasi Max Verstappenia F1-radalla – tähtikuskikin innostui näkemästään.

Lue myös:

    Uusimmat