Matti Nykäsen Eveliina-tytär paljasti tulevan lapsensa sukupuolen – ilmoittivat asiasta suloisella tavalla

Eveliina Mäntykangas odottaa esikoislastaan. 

Edesmenneen mäkihyppääjä Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas odottaa esikoislastaan. Mäntykangas ja hänen puolisonsa järjestivät loppiaisena (6.1.) juhlat, jossa heille ja vieraille paljastui tulevan lapsen sukupuoli. 

Welnessmalli-kisoissakin nähty Mäntykangas ilmoitti läheisilleen asiasta poksauttamalla ilmapallon, josta lennähti vaaleanpunaista konfettia. Sen väri paljasti tulevan perheenjäsenen sukupuolen. Pariskunta tulee saamaan tytön. 

Pariskunta oli hankinnut juhlia varten myös konfettitykin, josta lennähti vaaleanpunaisia konfetteja. 

(Voit selata kuvia sen vasemmalta.)

Mäntykangas ilmoitti raskaudestaan sosiaalisessa mediassa marraskuussa. Hän kertoi vastikään Instagramissa, kuinka raskaaksi tuleminen ei ole ollut hänelle helppoa. 

– "Kyllä se sieltä tulee kun et stressaa" on maailman hirvein lause, mitä sain kuulla viimeisen kolmen vuoden aikana aika paljon kun kerroin ihmisille, että haluaisin maailman eniten saada lapsen ja tulla äidiksi. Tuo lause on sellainen, että sen kuullessaan tekee mieli vaan räjähtää ja huutaa. Se suututtaa oikeasti todella paljon sellaista ihmistä, joka ei itse pysty tekemään omalle tilanteelleen yhtään mitään. Älä siis sano sitä yhtään kenellekkään, Mäntykangas muistutti päivityksessään. 

Mäntykankaan isä Matti Nykänen oli entinen mäkihyppääjämestari, joka menehtyi 55-vuotiaana helmikuussa 2019.

Katso myös: Elämä oli laiffii -kirja julkaistiin syyskuussa - miten Matti Nykäsestä tuli se Matti, jonka Suomi tunsi?

8:03

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja