Matti Heikkinen toipui kilpailukuntoon – Suomi lähtee Sveitsin maailmancupiin 17 hiihtäjän voimin

Matti Heikkinen: Huono suoritus 0:38

Maastohiihdon maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna Sveitsin Davosissa. Suomelta Keski-Eurooppaan lähtee 17 hiihtäjää, ja myös sairaalatutkimuksissa ollut Matti Heikkinen on mukana laduilla.

Videolla Matti Heikkinen arvioi suoritustaan Rukan kisassa. 

Davosissa hiihdetään tulevana lauantaina ja sunnuntaina sprintit ja sekä 10 että 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailut. Miehistä kisakuntoon toipuneen Heikkisen lisäksi mukana ovat Iivo Niskanen, Ristomatti Hakola, Martti Jylhä, Perttu Hyvärinen, Lari Lehtonen, Juho Mikkonen, Joni Mäki, Antti Ojansivu, Anssi Pentsinen ja Lauri Vuorinen.

Heikkinen hakeutui viime viikonloppuna Lillehammerissa sairaalaan rintakipujen takia. Hiihtäjän mukaan mistään vakavasta ei kuitenkaan ollut kyse, vaan rintarangan alueen lihasten kramppaaminen aiheutti suomalaisen kivut.

Naishiihtäjistä Davosissa nähdään viime viikonloppuna Beitostölenin viestipronssia ottaneesta joukosta Krista Pärmäkoski, Eveliina Piippo, Riitta-Liisa Roponen sekä Katri Lylynperä, Leena Nurmi ja Susanna Saapunki. Kokeneet Laura Mononen, Anne Kyllönen ja Kerttu Niskanen eivät ole mukana.

Viikonloppuna kilpaillaan myös mäkihypyssä. Suomen Antti Aalto ja Jarkko Määttä hyppäävät Sveitsin Engelbergissä. Julia Kykkänen, Susanna Forsström ja Julia Tervahaltiala puolestaan Ranskan Premanonissa. 

Lue myös:

    Uusimmat