Mainos

Matkustajan kuvaama video paljasti totuuden: Lentoemäntä jäi kiinni ällöttävästä teosta

Tähän asti kaikkein bakteerikammoisimmatkin asiakkaat ovat voineet luottaa lentokoneessa tilaamiensa juomien hygieenisyyteen. Erään matkustajan kuvaama video osoittaa, että kaikki ei kuitenkaan aina ole sitä miltä päällepäin näyttää. 

Dubaista Barcelonaan matkalla ollut Evgeny Kaumoff kertoo, että tuli taltioineeksi lentoemännän erikoisen teon täysin sattumalta. Videon erikoinen sisältö paljastui miehelle vasta lennon jälkeen. 

Miehen kameraan taltioitui poikkeuksellinen teko, johon moni meistä toivoo saavansa hyvän selityksen. 

Lentoemännän toiminta standardien vastaista

Matkustajan kuvaamalla videolla lentoemäntä ottaa samppanjalasin ja kaataa sen sisällön takaisin pulloon. Tarina ei kuitenkaan kerro, tarjoiliko lentoemäntä samppanjaa kyseisestä pullosta enää asiakkaille vai käyttikö hän sitä ainoastaan säilytysastiana. 

– Video on otettu ennen nousua, tervetulojuomien poiskeräämisen jälkeen. En tiedä mitä pullolle tapahtui tämän jälkeen, matkustaja kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikuttaa siltä, että edes lentoyhtiö ei tiedä mitä videolle taltioidussa pätkässä oikein tapahtuu, sillä lentoyhtiön tiedottajan mukaan videolla nähty toimintatapa ei ole millään tavalla linjassa yhtiön standardien kanssa.

– Emirates pyrkii tarjoamaan laadukkaimpia mahdollisia tuotteita ja palvelua. Se mitä video osoittaa, ei ole linjassa meidän palvelustandardiemme kanssa. Tutkimme tapausta, tiedottaja kertoo Huffington Postille.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.