Mainos

Lentoemäntä toteutti haaveensa – sai välittömästi potkut

Lentoemännän päätös poistua lentokoneesta hieman erikoisempaa reittiä johti irtisanomiseen.

Maanantaina Houstonin lentokentällä Yhdysvalloissa sattui harvinainen tapaus, joka on herättänyt huomiota medioissa ympäri maailmaa. Sen jälkeen kun United Airlinesin kone oli laskeutunut George Bushin kansainväliselle lentokentälle, lentoemäntä päätti toteuttaa sen, mistä lähes jokainen lentokoneella matkustanut on joskus haaveillut.

Vain viisi minuuttia sen jälkeen, kun kone oli pysähtynyt portille, lentoemäntä avasi koneen etuosassa sijaitsevan hätäpoistumisoven, täytti koneen hätäliukumäen ja poistui koneesta liukumäkeä pitkin kentälle. Tämä ratkaisu jäi lentoemännän uran viimeiseksi teoksi. 

Tapahtuma tallentui videokameralle

Tämä erikoinen tapaus tallentui videokameralle, jonka kautta tapahtuman tahallisuus on voitu todistaa. Videossa näkyy, kuinka nainen heittää laukun ulos koneesta ja liukuu tämän jälkeen hätäliukumäkeä pitkin alas. Alas päästyään hän poistuu nopeasti paikalta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Vaikka lentoemännän motiivia ei ole saatu selville, tapahtuneen oletetaan olevan kuitenkin tahallinen. Lentoyhtiö kertookin irtisanoneen lentoemännän välittömästi.

– Meillä on työntekijöiden suhteen korkeat standardit. Tämä turvaton käytös ei ole hyväksyttävää, eikä edusta yli 20 000 lentoemäntäämme, jotka työskentelevät matkustajien turvallisuuden takaamiseksi, lentoyhtiön antamassa lausunnossa todetaan.

Hätäpoistumistien avaamisen vuoksi kone jouduttiin poistamaan hetkellisesti käytöstä tarkastusta varten, jonka vuoksi koneen seuraavaa lentoa jouduttiin myöhästyttämään.

Myös näin voi vältellä töitä – katso video:

1:02

Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.