Maskinsa paljastanut radiojuontaja yllättyi itsekin omista laulutaidoistaan: "Omaan korvaankin kuulosti jopa ihan kivalta"

1:21
Masked Singer -maskinsa paljastanut Juha Perälä kertoo pettyikö siihen, että joutui paljastamaan maskinsa jo nyt.

Juha Perälä on mielissään suorituksestaan Masked Singer Suomen Robottina.

Masked Singer Suomi -sarjan neljännessä jaksossa nähtiin todellinen jättiyllätys, kun Robotin maskin takaa paljastui yllättäen radiojuontajana tunnettu Juha Perälä. Jaksossa nähtiin ja kuultiin, kuinka juontaja tulkitsi Kings of Leon -yhtyeen hittikappaleen Sex on Fire. Perälä kertoi paljastuttuaan, että on aikaisemmin harrastanut laulua lähinnä suihkussa, eikä hänen lauluaan ole esimerkiksi koskaan ammattimaisesti nauhoitettu. 

Juontaja Ile Uusivuoren luotsaamassa Maskin takana -ohjelmassa Perälä puolestaan myönsi hämmentyneensä jopa itse omista taidoistaan laulajana. 

– Jannelle iso kiitos, kun oltiin nauhoittamassa, ja hän sai musta irti enemmän. En itsekään tiennyt, että saatan pystyä vetämään tietynlaisia juttuja ja se ihan omaan korvaankin kuulosti jopa ihan kivalta, Perälä pohti. 

Yhdessä vihjeessäänkin Robotti mainitsi, että hän on tanssittanut ihmislaumaa yhdessä JVG:n kanssa. Uusivuorelle Perälä kertoi nousseensa aikoinaan festarilavalle JVG:n kanssa vetääkseen duon kanssa aivan kylmiltään Häissä-kappaleen. Kokemus oli Perälän mukaan yksi pähkähulluimmista, joihin hän on koskaan ottanut osaa.

– Vaikka siinä oli vaan pieni osuus, se jännitti paljon. Ja mut salaa vietiin benjihyppyyn, ja sekin jännitti. Mutta kyllä musta tää menee sit vielä kuitenkin ylöspäin, tää on aika kova homma jo loppupeleissä, Perälä arvioi. 

Katso Perälän pohdinnat yllä olevalta videolta! Radiojuontajan esityksen näet puolestaan alla olevalta videolta. 

5:09

Masked Singer Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja