Masked Singer Suomi -voittaja Anna-Maija Tuokko yllättyi erityisesti yhden hahmon todellisesta henkilöllisyydestä: "Nauroin ääneen"

9:36
Anna-Maija Tuokko kertoo, millaista oli elää pitkään Masked Singer -salaisuuden kanssa.

Masked Singer Suomi -kauden voittaja Anna-Maija Tuokko pääsi itsekin arvailemaan ohjelman hahmoja syksyn aikana.

Masked Singer Suomi -ohjelman kolmas tuotantokausi tuli päätökseensä lauantaina 20. marraskuuta, kun finaalin päätteeksi voittajaksi julistettiin Supersankari. Etsiviä sekä katsojia hämmentäneen hahmon maskin takaa paljastui näyttelijä Anna-Maija Tuokko

Tuokko vieraili Uutisaamun sohvilla maanantaina 22. marraskuuta kertomassa kokemuksestaan ohjelman parissa. Salaisuutta voitosta hän joutui säilyttämään pitkään, sillä vaikka kuvaukset päättyivät jo kauan sitten, ei hän tietenkään saanut kertoa osallisuudestaan ohjelmaan kellekään – varsinkaan ohjelmaa fanittaville lapsilleen. Tuokon mukaan Supersankari oli hänen kummankin tyttärensä lempihahmo ja lapset jopa välillä tunnistivat äitinsä äänen. 

– Mutta mä luulen, että molemmat on sen verran pieniä, ettei ihan hahmota vielä sitä koko juttua. Myös naapureiden isiä ja äitejä veikkailtiin hahmojen takaa. 

Heti voittonsa jälkeen Tuokko palkittiin Kultainen maski -palkinnolla, joka jouduttiin kuitenkin ottamaan häneltä pois, jottei hän vahingossakaan paljastuisi kuvausten päätyttyä. Uutisaamussa Tuokko kuitenkin sai viimeinkin palkinnon haltuunsa. 

– Toi on aikamoisen kokoinen, että mun täytyy todellakin miettiä, minne tämä tulee. Mutta hieno tämä on, mä ylpeydellä vien tämän kotiin, ihan mahtavaa. 

Syksyn mittaan Tuokko on päässyt itsekin arvuuttelemaan hahmoja katsojan roolissa lastensa kanssa. Näyttelijän mukaan erityisesti yksi paljastus nousi ylitse muiden. 

– Kyllä mä sanon, että toi Waltteri Torikka oli aika iso yllätys. Kun katsoi niitä Bilepandan esityksiä, niin kyllä siinä aika iso yllätys oli. 

– Mä nauroin vikassa jaksossa ääneen sitä sen Scatman-esitystä, se oli ihan mahtava. 

Masked Singer Suomi -jaksot löydät mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja