Waltteri Torikka valloitti twerkkaavana Bilepandana – edes läheiset eivät tunnistaneet oopperatähteä: "Jymäytin kaikkia!"

1:21
Videolla Bilepandan takaa paljastunut muusikko kertoo, millaista oli ylläpitää viikkojen ajan kaikkia hämmentänyttä hahmoa.

Hopealle Masked Singer Suomi -ohjelmassa yltänyt Bilepanda eli oopperalaulaja Waltteri Torikka sai huijattua etsivien lisäksi myös läheisiään.

Vuoden 2021 Masked Singer Suomi on tullut päätökseensä ja kaikkien hahmojen todelliset henkilöllisyydet ovat selvillä.

Kilpailussa hopeaa vei sekä etsiviä että katsojia koko kauden täysin hämännyt Bilepanda, jonka maskin takaa paljastui yllättäen oopperalaulaja Waltteri Torikka.

Myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva tähtilaulaja kertoo hämänneensä kaikkia hahmollaan.

– Olin todella hämmentynyt siitä, että Etsivät olivat niin kahvilla. Tosi harva läheinenkään ei tunnistanut. Jymäytin kaikkia!

Torikka kertoo saaneensa paljon palautetta hahmostaan paljastumisen myötä.

– Moni on sanonut, että olen lasten lempihahmo. Twerkkaava panda on kova juttu. Aikuiset ovat kiitelleet heittäytymiskykyä, että uskallan lähteä täysillä.

Torikka on päässyt Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa yhdessä tanssiopettaja Kia Lehmuskosken kanssa semifinaaleihin asti, jotka tanssitaan tänään illalla.

– Levollinen olo, että tämän illan jälkeen olen saanut tanssia kaikki tanssit. Sitten se on yleisön käsissä, että tanssin jälkeen ei voi tehdä mitään.

Miestä ei jännitä tuleva koitos.

– Tässä alkaa olla niin väsynyt, ettei jaksa ylimääräistä jännitystä. Kian kanssa on ollut mahtava treeniviikko. Ja nyt esiinnytään hyvillä fiiliksillä.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja