Masked Singer -ohjelman Ampiainen paljastui laulajakaunottareksi – julkaisi iloisen päivityksen: "Erikoinen kokemus"

Ampiaisen henkilöllisyys paljastuu 3:50
Katso Ampiaisen paljastus videolta!

Huippusuositun Masked Singer -ohjelman Ampiainen kertoo tunnelmistaan heti jakson jälkeen Instagram-päivityksen yhteydessä. 

Masked Singer -sarjan finaalissa kolmanneksi sijoittunut Ampiainen häkellytti kisassa viikko toisensa jälkeen uskomattomalla äänellään. Finaalijaksossa hän viimein poisti maskinsa ja naamion takaa paljastui vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman. 

Finaalijakson päättymisen jälkeen Vikman julkaisi Instagramissa päivityksen, jonka yhteydessä hän kertoi mietteitään ohjelmasta. 

– Ampiaiskuningatar olin minä! Arvatkaa, oliko vaikeaa olla vastaamatta kysymyksiin ja spekulaatioihin? Minä se olin ja voi ziisus, kun oli hauska ja erikoinen kokemus. Mikä oli sinun suosikkiesityksesi? Vikman kirjoittaa kuvaparin yhteydessä.

Viikko toisensa jälkeen uskomattomalla äänellään vakuuttanut Ampiainen on laulanut kisan aikana Cherin  Believe-kappaleenräpännyt Sini Sabotagen Levikset repee -hitin ja tulkinnut Nancy Sinatran kuuluisaksi tekemän version Cherin Bang Bang -hitistä. Hän on ottanut käsittelyynsä myös Loreenin euroviisuhitin, Euphorian sekä musikaaliklassikon Big Spender.

Finaalissa kuultiin Vikmanin esittämänä Lady GaganBorn This Way -kappale.

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat