Martina avoliittoon: Usean päivän muuttorumba

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti laulaja Martina Aitolehden muuttokiireiden keskeltä.

Martina on rakkaansa kanssa puuhannut pariskunnan muuton parissa koko alkuviikon ajan. Muuttoa on tehty pitkään ja hartaasti, sillä muuton molemmat osapuolet ovat samalla hoitaneet myös työasioitaan. Mistään pikkumuutosta ei myöskään tavaramäärän suhteen ole kyse.

– Kyllä tässä vielä on muutettavaa, ei ole ollut mikään helppo juttu. Ollaan kuitenkin muutettu nyt molempien entisten kämppien tavarat yhteiseen asuntoon ja lisäksi vielä kaikki mun toimiston kamat sinne. Muutot ovat aina inhottavia, tuskin niistä kukaan kauheasti tykkää. Ollaan kuitenkin rauhassa kaikki suunniteltu ja muutettu, joten hyvältä näyttää, Martina kertoo

Martina kuvailee pariskunnan uutta ydinkeskustan asuntoa isoksi ja kauniiksi, mutta sen tarkemmin nainen ei julkisuudesta pois pysyttelevän kiinteistönvälittäjä-rakkaansa vuoksi halua asuntoa kuvailla. Asunnosta löytyy Martinan Victorialle-tyttärelle oma huone.

Vaikka kamoja on vielä Martinana vanhalla asunnolla siirrettävänä, on pariskunta ehtinyt jo yöpyä uudessa kodissaan. Avioeron Esko Eerikäisestä tänä vuonna läpikäynyt Martina suhtautuu uuteen avoliittoon rauhallisin mielin.

– Ihan onnellinen asiahan tämä on. En mä tiä muuttaako tämä meidän suhteessa välttämättä mitään, ollaan sen verran rauhallisesti edetty suhteessa, enhän mä oo varmaan koskaan ollut kenenkään kanssa näin pitkään ennen yhteen muuttamista. Joten tuskin tulee mitään yllätyksiä eteen. Nythän se yhteinen taival oikeesti alkaa, Martina miettii.

Martina pääseekin nyt viettämään joulua uudessa kodissa yhdessä rakkaansa ja tyttärensä Victorian kanssa.

Martinan avoliitosta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat