HS: Martina Aitolehden suhdetta Stefan Thermaniin kyseenalaistettiin – epäiltiin olevan suhteessa vain rahan vuoksi: "Vasta eron jälkeen tajusin, miltä se näytti ulospäin"

Martina Aitolehti muistelee laulajauraansa Emma Gaalassa:"Ne olivat hienoja vuosia" 4:09
Martina Aitolehti muistelee laulajauraansa Emma Gaalassa: "Ne olivat hienoja vuosia"

Martina Aitolehti kertoo joutuneensa ennakkoluuloja siitä, kun seurusteli lapsen isänsä Stefan Thermanin kanssa.

Martina Aitolehti on ollut julkisuudessa jo lähes parikymmentä vuotta ja tuona aikana hänen julkisuuskuvansa on muuttunut kohujulkkiksesta hyvinvointivaikuttajaksi. Hän kertoo Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä siitä, mitä kaikkea vuosien aikana on tapahtunut.

Aitolehti palaa haastattelussa siihen, kun hän seurusteli lapsensa Isabellan isän Stefan Thermanin kanssa. Aitolehti joutui kohtaamaan ennakkoluuloja siitä, että olisi miehen kanssa vain rahan vuoksi. Thermania tituleerataan haastattelussa miljonääriksi.

Aitolehti kertoo tulleensa tällaisista väitteistä vihaiseksi.

– Ihmiset miettivät, miksi en jätä Stefania, jos olen onneton. Vasta eron jälkeen tajusin, miltä se näytti ulospäin, mutta en ole ollut kenenkään kanssa rahan vuoksi. Pärjään omillani aivan hyvin.

– Toki Stefanin kanssa opin rakastamaan viikonloppuja Hangossa. Nyt en enää vietä aikaa siellä, mutta ei se ole tehnyt elämästäni huonompaa, Aitolehti sanoo.

Hesari haastatteli Aitolehteä sen jälkeen, kun Seiskassa oli ollut juttua tämän lemmenlomasta. Aitolehti oli kiukkuinen suhdeuutisoinnista.

– Tämä niin on epäreilua toista osapuolta kohtaan. Suhde on alussa, ja lehdet kirjoittavat, että uusi rakas on miljonääri. Kun ihmiset näkevät kannen, he ajattelevat, että minulle olisi jotain väliä sillä, että kyseessä on miljonääri. Siinä vääristetään arvomaailmaani. Että kävipä Martinalla flaksi. Menetti rikkaan miehen, mutta nyt on uusi rikas mies, Aitolehti kertoo Hesarin haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat