Marko Rajamäki nimettiin Pasi Rautiaisen seuraajaksi

TPS:n uudeksi päävalmentajaksi on valittu Marko Rajamäki. 41-vuotias Rajamäki perii päävalmentajan vastuun Pasi Rautiaiselta, joka jätti TPS:n yhden kauden jälkeen.

Rajamäki tuntee joukkueensa erittäin hyvin, sillä hän toimi jo joukkueen kakkosvalmentajana viime kaudella. Sitä ennen hän luotsasi TPS A-poikien joukkuetta peräti kuuden kauden ajan. Rajamäki päätti päävalmentajakautensa A-pojissa kauden 2008 päätteeksi Suomen mestaruuteen.

Rajamäellä oli jo ennestään sopimus TPS:n kanssa kauden 2011 loppuun asti, joten olemassa oleva sopimus vaan muokattiin päävalmentajasopimukseksi. Rajamäki oli jo pelaajana TPS:n omia kasvatteja, joten hänellä on jo pidemmän ajan perspektiiviä muutenkin seuran toiminnasta.

Rajamäki pelasi aktiiviurallaan hyökkääjänä 274 SM-sarja- ja Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä 98 maalia. Hän pelasi ammattilaisena myös Skotlannissa ja Saksassa.

Rajamäki päätti pelaajauransa harvinaisen komeasti Veikkausliigan karsintasarjaan kauden 2002 päätteeksi ollen mukana nostamassa TPS:ää takaisin Veikkausliigaan sekä iskemällä aktiiviuransa viimeisessä ottelussa puhtaan knallitempun TP-47:n verkkoon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat