Markku sai huomata, ettei umpihanki ole takavetoisen Mersun bravuuri: "Just ja just pääsi kotipihaan asti"

Takavetoinen Mersu selvisi umpihangesta juuri ja juuri 0:20
Takavetoisella E-sarjan Mercedes-Benzillä oli täysi työ rämpiä auraamatonta pikkutietä eteenpäin Korpilahdella. Video on kuvattu tiistai-iltana 5. huhtikuuta 2022 takatalven iskettyä myös Jyväskylän seudulle.

Takavetoisella Mersulla on täysi työ rämpiä auraamatonta pikkutietä eteenpäin. Takatalvi iski tosissaan myös Jyväskylän seudulle eilen tiistaina.

Jyväskylän Korpilahdella asuva Markku Ahokas kertoo MTV Uutisille, että artikkelin yläpuolella olevalla videolla nähtävä tienpätkä on normaalisti helppokulkuisempi, mutta tällä kertaa aura ei ollut vielä ennättänyt paikalle kovien lumisateiden saavuttua aiemmin päivällä.

Markku kertoo vaimonsa olleen palaamassa myöhään tiistaina kotiin iltavuorosta, mutta takavetoinen E-sarjan Mercedes-Benz oli jäänyt tien alkupäähän jumiin.

– Kävin pojan kanssa lumitöissä että saatiin auto irti, Markku sanoo.

Loppupätkä menikin sitten umpihangessa enemmän tai vähemmän vauhdikkaasti. Jumiin ei autolla kuitenkaan enää jääty.

– Just ja just pääsi kotipihaan asti.

Koulutaksitkin jumissa

Kyseisen tien kunnossapito on Markun mukaan Jyväskylän kaupungin vastuulla, mutta urakat on annettu korpilahtelaisille auraajille kaupungin alueurakointimallin mukaisesti.

– Jostain syystä aurahommat eivät tällä kertaa ihan toimineet. Vielä tänäänkin oli aamulla koululaisten takseja jumissa, hän toteaa.

Renkaanvaihto ei vielä ajankohtaista

Vaikka uusi tieliikennelaki mahdollistaakin jo renkaiden vaihtamisen kesämallisiin siellä missä se olosuhteiden puolesta on turvallista, ei Korpilahdella tarvitse ihan vielä lähiaikoina ryhtyä renkaanvaihtopuuhiin.

– Renkaat vaihdan vasta sitten, kun olen varma, että kelit sen sallii, Markku kertoo.

Bongasitko liikenteessä jotain kiinnostavaa? Lähetä video tai kuva!

Mikäli bongaat liikenteessä jotakin kuvaamisen arvoista, voit lähettää otoksesi meille helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla.  

Muista jättää myös yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta käytössäsi, voit aina olla toimitukseen yhteydessä myös sähköpostilla uutiset(at)mtv.fi tai suoraan lifestyle-toimitukseemme lifestyle(at)mtv.fi.

Tiinalla välähti! Ratkaisi sähköautoilijoiden talvisen ongelman naurettavan yksinkertaisella tavalla 0:55
KATSO MYÖS: Tiina ratkaisi sähköautoilijoiden talvisen ongelman nerokkaan yksinkertaisella tavalla.

Lue myös:

    Uusimmat