Markku Kanervan valinnat ratkaisevalla hetkellä herättivät kysymyksiä – "Ei saatu sitä, mitä haluttiin"

Venäjä löi Huuhkajat kirvelevässä trillerissä – Mika Saukkonen ja Juha Reini perkaavat pelin kiinnostavimmat käänteet 5:57
MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini perkasi Huuhkajien ja Venäjän välisen ottelun annin.

Huuhkajat koki keskiviikkona niukan 0-1-tappion Venäjälle. Ottelun jälkeen keskustelunaiheeksi nousi päävalmentaja Markku Kanervan tekemät pelaajavaihdot. MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini myöntää, ettei vaihdoilla saavutettu toivottua tulosta.

Suomen EM-taival jatkui keskiviikkona tappiolla, kun Venäjä oli niukasti parempi lukemin 1-0. Läpi toisen puoliajan hanakasti tasoitusta hakenut Huuhkajat ei saanut toivomaansa tulosta.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva yritti vauhdittaa Suomen kirivaihdetta pelaajavaihdoilla, kun kentältä poistuivat Teemu Pukki, Rasmus Schüller, Jukka Raitala ja Joona Toivio. Nelikon tilalle kirmasi Pyry Soiri, Lassi Lappalainen, Joni Kauko ja Fredrik Jensen.

Suomi ei saanut kuitenkaan vaihtojen myötä tarvittavaa kirivaihdetta silmään. Ennemminkin vaikutti siltä, että vaihdot jopa sekoittivat hieman Suomen peliä. MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini myöntää, ettei pelaajavaihdoilla saavutettu toivottua tulosta.

– Tietysti voi sanoa jälkeenpäin, että ei saatu sitä, mitä haluttiin. Niiden kautta olisi pitänyt saada enemmän painetta Venäjän maalille. Se jäi vähän ehkä piippuun, Reini summaa.

Reini ei kuitenkaan kritisoi Kanervan valintoja. Vaihtoja oli tehtävä, mutta tällä kertaa ne eivät toimineet odotetusti. Silti vaihdoista jäi väljä maku.

– Ei ne huonoja vaihtoja sinänsä olleet. Siellä oli painettu energia ulos ja kilometrejä mittariin, joten sinne oli pakko saada juoksuvoimaisia ja nopeita tyyppejä. Olisihan niistä pitänyt saada hiukan enemmän irti.

Lue myös:

    Uusimmat