Mainos

Markku Kanerva pettyi Huuhkajien EM-euforiasta huolimatta – "Ehkä mieli kirkastuu illalla Helsingissä"

4:04
Pettynyt Markku Kanerva Kreikka-tappiosta: "Illalla Helsingissä mieli kirkastuu".

Markku Kanerva oli pettynyt tulokseen Huuhkajien EM-karsinnat päättäneessä Kreikka-ottelussa, mutta uskoo kansanjuhlan kirkastavan historiallisen saavutuksen merkityksen kaikille. 

Suomi oli jo varmistanut EM-paikkansa Liechtenstein-voitolla, joten lähtökohdat Kreikka-vieraspeliin kolme päivää myöhemmin eivät olleet optimaaliset.

Teemu Pukki laukoi karsintojen kymmenennen osumansa, mutta Kreikka vei pelin 2-1-lukemin

– Emme päässeet omalle tasollemme. Kenttä oli raskas, ja jollain (pelaajilla) alkoi jalka painaa. Pelaajat antoivat kuitenkin kaikkensa kentällä, haasteelliset lähtökohdat tunnustanut päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi MTV Urheilulle. 

– Sääli vain ne maalit. Ne olivat vähän huonosti puolustettuja, eikä vain vähän. Jos nyt jotain haluaa jossitella, niin meillä oli hyvä hyökkäys ennen Kreikan toista maalia ja "Temellä" oli paikka, mutta ei onnistunut. Hän teki hienosti ensimmäisen maalin, mistä krediitit hänelle.

Huuhkajilla olisi ollut mahdollisuus nousta voitolla EM-arvonnan kolmoskoriin, mutta se jäi nyt haaveeksi. 

– Tähän on tottunut valmentajana, että keskittyminen on yhdessä pelissä, ja jos se ei mene toivotulla tavalla, niin on luonnollisesti pettynyt. Ehkä huomenna illalla (tiistaina) Helsingissä mieli sitten kirkastuu, Kanerva totesi viitaten klo 19 Kansalaistorilla alkavaan kansanjuhlaan.

– Uskon, että siellä on aika paljon porukkaa. Juhlat jäivät ehkä hieman vaisuiksi Liechtenstein-pelin jälkeen, kun meillä oli tämä Kreikka-peli edessä. Ehkä sitten itse kukin tajuaa, kuinka hieno se saavutus oli. Se valkenee ehkä paremmin siellä paikan päällä, kansansuosioon noussut valmentaja summasi.  

3:23
Teemu Pukki summaa Kreikka-tappion: "Kyllä tämä positiivisuudeksi kääntyy tästä aika nopeasti".

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja