Markku Kanerva on johdattanut Huuhkajat komeaan lentoon – neuvottelut jatkosopimuksesta luvassa EM-karsintojen jälkeen

1:41
Videolla Tulosruudun juttu aiheesta.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on komeassa lennossa EM-karsinnoissa ja sillä on erinomainen mahdollisuus edetä ensi vuoden kisoihin. Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti summasi MTV Urheilulle menestyksen takana olevia tekijöitä.

– Keskeisempänä tekijänä on meidän loistavaa työtä tehnyt päävalmentaja Markku Kanerva. Kapteenisto pitää huolen siitä, että joukkueen huumori kukkii ja pyritään erittäin määrätietoisesti päämäärään, Lahti sanoo.

Kolmanneksi tekijäksi Lahti nostaa erityisesti Tampereella nähdyn Huuhkajia tukeneen täyden kotikatsomon. 

– Se on huomattu ja se tuntuu, Lahti toteaa.

Kanervan voimassaoleva sopimus ulottuu automaattisesti maaliskuun loppuun, koska ryhmä lunasti taannoin paikan Kansojen liigan ratkaisupeleistä. Palloliiton puheenjohtaja Lahti ja Kanerva ovat kuitenkin jo sopineet neuvottelevansa jatkosopimuksesta marraskuussa EM-karsintojen jälkeen.

– Ilman muuta meillä on halu jatkaa ja katsotaan sitten, kun keskustellaan Riven kanssa, että mikä on lopputulema. Tämä projekti ei ole kuitenkaan vielä valmis. Tässä on vielä paljon tekemistä, Lahti kertoo.

MTV Urheilun tietojen mukaan myös Kanervan selkeänä ykkösvaihtoehtona on jatkaa tehtävässään. Sopimuksen yksityiskohdat viilattaneen kuntoon marraskuun aikana.

Suomi kohtaa Italian sunnuntai-iltana kello 21.45 alkavassa ottelussa Tampereen Ratinan stadionilla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja