Markku Kanerva on johdattanut Huuhkajat komeaan lentoon – neuvottelut jatkosopimuksesta luvassa EM-karsintojen jälkeen

Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti jatkosopimuksesta päävalmentaja Markku Kanervan kanssa: meillä on halu jatkaa 1:41
Videolla Tulosruudun juttu aiheesta.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on komeassa lennossa EM-karsinnoissa ja sillä on erinomainen mahdollisuus edetä ensi vuoden kisoihin. Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti summasi MTV Urheilulle menestyksen takana olevia tekijöitä.

– Keskeisempänä tekijänä on meidän loistavaa työtä tehnyt päävalmentaja Markku Kanerva. Kapteenisto pitää huolen siitä, että joukkueen huumori kukkii ja pyritään erittäin määrätietoisesti päämäärään, Lahti sanoo.

Kolmanneksi tekijäksi Lahti nostaa erityisesti Tampereella nähdyn Huuhkajia tukeneen täyden kotikatsomon. 

– Se on huomattu ja se tuntuu, Lahti toteaa.

Kanervan voimassaoleva sopimus ulottuu automaattisesti maaliskuun loppuun, koska ryhmä lunasti taannoin paikan Kansojen liigan ratkaisupeleistä. Palloliiton puheenjohtaja Lahti ja Kanerva ovat kuitenkin jo sopineet neuvottelevansa jatkosopimuksesta marraskuussa EM-karsintojen jälkeen.

– Ilman muuta meillä on halu jatkaa ja katsotaan sitten, kun keskustellaan Riven kanssa, että mikä on lopputulema. Tämä projekti ei ole kuitenkaan vielä valmis. Tässä on vielä paljon tekemistä, Lahti kertoo.

MTV Urheilun tietojen mukaan myös Kanervan selkeänä ykkösvaihtoehtona on jatkaa tehtävässään. Sopimuksen yksityiskohdat viilattaneen kuntoon marraskuun aikana.

Suomi kohtaa Italian sunnuntai-iltana kello 21.45 alkavassa ottelussa Tampereen Ratinan stadionilla.

Lue myös:

    Uusimmat