Mark Zuckerberg käytti 22 miljoonaa euroa omaan rauhaan

Facebookin perustajan ja toimitusjohtajan Mark Zuckerbergin yhtiöllä saattaa olla hallussaan yli miljardin ihmisen tietoja, mutta mitä tulee miehen omaan elämään, yksityisyys tuntuu olevan etusijalla.

Facebookin toimitusjohtajan Mark Zuckerbergin kerrotaan käyttäneen 22 miljoonaa euroa viimeisten kymmenen kuukauden aikana ostaakseen kolmen naapurinsa kodit Kalifornian Palo Altosta. Koska miehen omaisuuden on arvioitu olevan noin 19 miljardia dollaria eli noin 14 miljardia euroa, ei 22 miljoonaa euroa varmastikaan tunnu Zuckerbergin pankkitilillä juurikaan miltään.

Facebook-nero ei aio laittaa ostamiaan taloja maan tasalle ja rakentaa itselleen isompia tiluksia. Sen sijaan Zuckerberg halusi vain talojen omistajuuden ja vuokraakin ne takaisin nykyisille asukkaille.

Zuckerbergin kerrotaan nimittäin kuulleen, että eräs rakennuttaja oli suunnitellut ostavansa naapuritalon ja mainostavansa sitä seuraavalle ostajalle 'Zuckerbergin naapuritalona'. Miljardööri halusikin romuttaa nämä suunnitelmat ja osti kyseisen talon ja kaksi muutakin varmuuden varalle.

Eräästä talosta mies joutui pulittamaan runsaasti ylimääräistä, luultavasti siksi, ettei omistaja halunnut myydä tai siksi, että tämä tiesi Zuckerbergin olevan motivoitunut ostamaan eikä tällä ole rahasta pulaa. Zuckerberg maksoikin 2,3 miljoonan euron arvoisesta talosta huikeat 10,6 miljoonaa euroa.

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja