Marjapuodin toriteltta varastettiin viikonloppuna – kauppias on luvannut koko kesän herkut ratkaisuun johtavasta vihjeestä

9:37

Helsingin Hakaniemessä toimivan Marjapuodin toriteltta varastettiin viikonloppuna, jonka seurauksena myyntipiste on jouduttu sulkemaan muutamaksi päiväksi. Puodin kauppias on luvannut herkullisen palkkion vihjeelle, joka johtaa varkaiden jäljille.

VIDEO: K-kauppias kyllästyi varkaisiin ja laittoi työntekijät harjoittelemaan kiinniottoja

Kauppias Vili Auvisen mukaan ratkaisevaa vihjettä tapauksen tiimoilta ei ole vielä tullut. Ihmiset ovat kuitenkin neuvoneet häntä tarkkailemaan kirpputoreja ja netin huutokauppoja siltä varalta, että teltta laitettaisiin niihin myyntiin.

Auvinen kertoo, että teltta on viety joko lauantaina tai sunnuntaina.

 – Se on vähän omaa hölmöyttäkin, kun torilla on ollut tapana jättää teltat työnnettäviin kärryihin yöksi. Ne on purettu illalla ja kasattu aamulla. Sillä välin teltta on todennäköisesti viety.

– Mutta tätä se yrittäminen joskus on, Auvinen lisää.

Koko kesän mansikat

Marjapuoti on tilannut käyttöönsä uuden teltan ja Auvinen toivoo, että myyntipiste olisi viimeistään ylihuomenna auki.

– Pienelle firmalle uusi teltta on tuntuva sijoitus. Anastettu teltta oli vielä erikseen teetetty ympärivuotiseen käyttöön.

Auvinen ei ole vielä luovuttanut varastetun teltan suhteen vaan hän on pyytänyt apua sosiaalisesta mediasta:

– Mikäli satuit näkemään tapahtunutta tarjoamme kesän mansikat jos vihje johtaa varkaiden jäljille tai muun sopivan korvauksen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja