Marjaana Lehtinen työllistää itsensä päivätöiden lisäksi sosiaalisella medialla sekä hemmottelee itseään luksuksella – lapsi kommentoi nasevasti uutta laukkua

8:08
Marjaana Lehtinen kertoi kolme vuotta sitten Huomenta Suomessa, miten laihdutti 80 kiloa.

Somesta saadut tulot Marjaana Lehtinen suurimmalta osin sijoittaa. 

Vuonna 2017 Miss Plus Size -voittajaksi valittu Marjaana Lehtinen työllistää päivätöidensä lisäksi itsensä mallina sekä sosiaalisessa mediassa.

Lehtinen kertoi MTV Uutisille Synsam Lifestyle -liikkeen tilaisuudessa rahankäytöstään. Suurimman osan somesta saaduista tuloista hän kertoi sijoittavansa.

– En hirveästi sijoittamisesta tajua, mutta luotan näissä asioissa pankin sijoitusneuvojiin.

Lehtinen ja hänen puolisonsa pystyvät pyörittämään nelihenkisen perheen arkea molempien päivätöillä. Kaikki muualta tuleva on siis heille plussaa. Pariskunnalla on 11-vuotias poika ja 13-vuotias tyttö.

Ex-plusmissin työtunnit saattavat toisinaan kertyä viikossa jopa 80 tuntisiksi, joten vastapainoksi hän haluaa hemmotella itseään luksustuotteilla.

– Palkitsen itseäni luksuslaukuilla. Olen pyrkinyt siihen, että mieluummin palkitsen itseäni materialla kuin ruoalla. Kauppareissulla saatan ostaa suklaalevyn sijaan esimerkiksi naistenlehden, juuri 25 kiloa laihduttanut Lehtinen toteaa.

11-vuotias poika ei ymmärrä äitinsä laukkusijoituksia.

– Tulin eräs päivä kotiin uuden kassin kanssa, ja hän totesi, että jaahas, äiti on taas tuhlaillut meidän rahojamme, hän naurahtaa.

Teini-ikäinen tytär ymmärtää puolestaan äitinsä laukkuharrastuksen.

– Hän on ymmärtänyt, ettei ole ok ottaa 5000 euron Chanelia kouluun. Yksi päivä hän oli käyttänyt lähes kokonaan 40 euroa maksavan meikinkiinnityssuihkeen, silloin totesin, että saa ostaa samanlaisen tilalle seuraavista viikkorahoistaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja