Marjaana Lehtinen avioitui pitkäaikaisen miesystävänsä kanssa – lensivät häämatkalle Malediiveille: "17 vuotta meni koeajalla"

8:08
Marjaana Lehtinen kerto vuonna 2018, kuinka laihdutti 80 kiloa.

Pari avioitui jo lokakuussa.

Vuoden 2017 Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen on mennyt naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä kanssa. Pari on parhaillaan lomailemassa Malediivien paratiisimaisemissa, ja he paljastivat onnellisen uutisen sosiaalisessa mediassa upeiden yhteiskuvien kera.

– Kyllä vaan tälle upealle reissulle on toinenkin syy kun vaan mun pyöreät 40. Ollaan menty lokakuussa salaa naimisiin ja nyt ollaan siis häämatkalla. 17 vuotta meni koeajalla ennen rengastusta. Saa onnitella.

– Kerran elämässä oli päästävä Malediivit kokemaan ja onhan tämä todellakin juuri kaikkien niiden kuvien ja elokuvien kaltainen paratiisi keskellä Intian valtamerta.

Molemmat kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lehtinen kertoi MTV Uutisten haastattelussa syksyllä vuonna 2021, että hän on pudottanut personal trainerin avulla vuoden aikana peräti 25 kiloa painoaan. Lehtinen paljasti havahtuneensa vuosi sitten siihen, kuinka hänellä oli paino alkanut nousemaan huomaamatta takaisin.

– Pakko oli tehdä jotain, sillä terveyteni alkoi reistaamaan, ikäkin kun alkaa lähentelemään 40. Minulla on kaksi lasta ja haluan saada heidän kanssaan mahdollisimman paljon aikaa yhdessä, Lehtinen kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja