Marjaana Lehtinen laihdutti vuoden aikana 25 kiloa – ei kiellä itseltään mitään

Plusmissi laihdutti 80kg 8:08
Marjaana Lehtinen kertoi kolme vuotta sitten, kuinka laihdutti 80 kiloa.

Marjaana Lehtinen opettelee ihannepainonsa ylläpitämistä. 

Vuonna 2017 Miss Plus Size -voittajaksi valittu Marjaana Lehtinen on pudottanut personal trainerin avulla vuoden aikana huimasti painoa,  peräti 25 kiloa.

Lehtinen kertoi MTV Uutisille Synsam Lifestyle -liikkeen tapahtumassa, että havahtui vuosi sitten siihen, kuinka hänellä oli paino alkanut nousemaan huomaamatta takaisin.

Lehtinen oli tehnyt ennen kruunajaisvuottaan suuren elämätapamuutoksen ja laihtui peräti 80 kiloa.

– Pakko oli tehdä jotain, sillä terveyteni alkoi reistaamaan, ikäkin kun alkaa lähentelemään 40. Minulla on kaksi lasta ja haluan saada heidän kanssaan mahdollisimman paljon aikaa yhdessä, Lehtinen kertoo.

Marjaana Lehtinen julkaisi muodomuutoksestaan kuvan Instagram-tilillään

Kiireistä arkea elävä Lehtinen herää yleensä aikaisin ja rientää salille jo viideltä aamulla.

– Viisi päivää viikossa urheillaan ja syödään terveellisesti, sekä täyspainoisesti valmentajan oppien mukaan. Viikonloppuisin voi ottaa sitten höllimmin.

Lehtinen ei kiellä itseltänsä mitään.

– Olimme juuri mieheni kanssa viikonlopun Turussa, jossa kävimme syömässä fine dining ravintolassa sekä joimme viiniä. Kyllä elämästä on kiva nauttia, hän virnistää.

Lehtiselle laihduttaminen on helppoa, mutta painon ylläpitäminen sen sijaan ei.

– Olen useita kertoja jojoillut painoni kanssa. Tämä paino on se, missä minun on hyvä olla ja, ja nyt opettelen sen ylläpitämistä.

– Luulen, että tämä koko on se, missä minun kuuluukin luontaisesti olla ja siihen se yleensä hakeutuukin, jos laihdutan. Luulen, että minun ei luontaisesti kuulu olla langanlaiha, vaan tämä on se ihannepainoni, hän jatkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat