Miss Plus Size Marjaana Lehtinen esittelee 20 kilon painonpudotustaan – säteilee tuoreessa otoksessa: "Senttejä on lähtenyt hurjasti"

8:08
Marjaa Lehtinen vieraili vuonna 2018 Huomenta Suomessa. Hän on Suomen ensimmäinen plusmissi.

Vuoden 2017 Miss Plus Size –kilpailun voittaja Marjaana Lehtinen kertoo painonpudotuksestaan.  

Ison elämäntapamuutoksen hiljattain tehnyt sosiaalisen median vaikuttaja ja entinen Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen kertoo Instagramissa muutoksesta, jonka hän on tehnyt hiljattain. Lehtinen julkaisi tilillään kuvaparin, jossa hän poseeraa samantapaisessa asennossa. Kuvat ovat otettu ilmeisesti viiden kuukauden aikavälillä.  

– Molemmissa kuvissa hehkuu kaunis onnellinen nainen. Tämän hetken mimmi on ehkä astetta energisempi. Kiitos kadotetut kilot ja liikunnan, Lehtinen kirjoittaa.  

Nainen kertoo laihtuneensa paljon.  

– Paino on pudonnut nyt reilu 20 kg ja vaatekoko pienentynyt ainakin kahdella. Senttejä on lähtenyt hurjasti. Muun muassa vyötäröltä yli 20 cm.  

Hän myös avaa seuraajilleen tekniikkaa, jolla on päässyt kiloistaan.  

– Määrätietoista tekemistä. Kello 5 aamuherätyksiä uudestaan ja uudestaan. Salilla on käyty useita satoja kertoja. Kitudieetille en ole suostunut, vaan olen syönyt tavallista kotiruokaa muun perheen kanssa, mutta annoskokoon ja lautasmalliin olen kiinnittänyt huomiota.  

Lopuksi hän kertoo pudottaneensa aiemmin jopa 80 kiloa. Lehtinen myös kiittää valmentajaansa, joka on motivoinut häntä muutokseen pudottamaan 18 kiloa viidessä kuukaudessa.  

– Toivon, että tämä on minun viimeinen muutosmatka kohti terveempää minää ja omaksun nämä elämäntavat pysyvästi arkeeni, koska tätä energistä oloa ei halua hukata, Lehtinen kirjoittaa.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja