Marja Hintikka paljastaa – tämä koskettava Laulu rakkaudelle -esitys teki poikkeuksellisen vaikutuksen: "Erityisesti jäi oman mielen päälle"

8:42
Laulu rakkaudelle palaa ruutuun – näin juontaja Marja Hintikka on onnistunut pitämään ohjelman salaisuudet

Marja Hintikka palaa Laulu rakkaudelle -ohjelman juontajaksi.

Laulu rakkaudelle -ohjelma tekee paluun toisen tuotantokauden jaksojen voimin helmikuussa. Ohjelman juontaa Marja Hintikka, jonka mieleen jäi ensimmäiseltä kaudelta erityisesti yksi esitys. Hintikka muisteli edellisvuoden kuvauksia Uutisaamun sohvilla maanantaina 10. tammikuuta.

– Tietenkin tämä Samuli Edelmannin ja tyttärensä tuplayllätys. Se Samulin reaktio oli niin valtava ja aseista riisuva ja häkellyttävä. Se jäi varmasti kaikille mieleen, kun olen ihmisiltä kysellyt, niin se tulee monille mieleen ekana, ja se oli mullekin semmoinen, Hintikka muistelee.

– Meillä oli myös tosi hauska hetki siinä Samulin kanssa lavalla muutenkin. Se oli yksi niistä, joka erityisesti jäi oman mielen päälle. 

Tuotanto on täynnä salailua, jonka Hintikka myöntää olevan hänelle itselleen yllättävän hankalaa. 

– Olen aina niin innoissani näistä mukana olijoista, että tekisi mieli jakaa sitä. Me saadaan sellaisia artisteja, joita harvoin ylipäätään nähdään missään, ja nyt he ovat jollain tavalla uudessa tilanteessa ja vähän ehkä jopa heikoilla jäillä henkisesti. Toi on semmoinen tilanne, joka vaatii rohkeutta myös tulla siihen meidän valkoiseen tuoliin istumaan. 

Yllä olevalla Marja Hintikka kertoo myös, kuinka on kokenut haastavan vuodenvaihteen sekä millaisilla asioilla ihmiset hakevat hänestä vertaistukea. 

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 13. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja