Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren romanssi roihahti työpaikalla – olivat ensitreffeillä 15 vuotta sitten: "Rakastan"

5:48
Masked Singer Suomi -ohjelmassa nähtiin todellinen jättiyllätys - Marja onnistui yllättämään miehensä.

Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren työpaikkaromanssi syveni avioliitoksi.

Juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ile Uusivuori viettävät vuosipäiväänsä. Pariskunta tapasi toisensa aikoinaan Ylellä, kun molemmat olivat radiojuontajina YleX-kanavalla. Työpaikkaromanssista alkanut suhde syveni pian rakkaudeksi.

Hintikka julkaisi kaksi herkkää kuvaa miehensä kanssa Instagram-tilillään vuosipäivän kunniaksi. Myös Ile julkaisi vaimonsa kanssa yhteiskuvan.

– Meidän ekoista treffeistä on kulunut jotakuinkin tasan tarkkaan 15 vuotta. Silloin oli ihan samanlainen luminen talvi kuin nytkin. Ja ihan yhtä kivaa!, Hintikka kirjoitti ja lisäsi aihetunnisteeksi rakastan häntä ja vuosipäivä.

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä)

Pariskunta avioitui vuonna 2011 ja heillä on kolme pientä lasta.

Yllätti miehensä

Tänä syksynä Hintikka pääsi yllättämään miehensä juontamassa Masked Singer Suomi -ohjelmassa. Marjan hahmo Pöllö putosi ensimmäisenä kilpailusta pois.

Yllätys oli suuri panelisteille, mutta ennen kaikkea ohjelman juontajalle Ilelle, kun naamion takaa paljastui hänen oma vaimonsa.

– Ei ole mitään noin hullua tullut tehtyä. Puoli vuotta asiaa salasin. Voin sanoa, ettei ollut ihan helppoa, Hintikka huokaisi puhelimessa lauantai-iltana, kun visusti varjeltu salaisuus oli vihdoin paljastunut.

Hintikka kertoo haastatelleensa työnsä puolesta ihmisiä, jotka olivat mukana ohjelman edellisellä tuotantokaudella. Moni oli sanonut kertoneensa suuren salaisuuden vain puolisolleen.

– Mutta mä en voinut kertoa! Me jaetaan Ilen kanssa yleensä kaikki, ja Ile puhui lisäksi ohjelmasta koko ajan. Jouduin kantamaan salaisuutta ja rakentamaan valheiden verkkoa. Se oli kyllä hullua! En tajua ihmisiä, jotka jaksavat elää kaksoiselämää! Mulle riitti tämä, hän nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja