Maria Veitola postasi nuoruuskuvansa 90-luvulta – kommenteissa muistellaan yhtä vuosituhannen lopun trendiä

Someseuraajat intoutuivat muistelemaan 90-luvun trendejä Maria Veitolan postauksen kommenttikentässä.

Juontajana ja toimittaja tunnettu Maria Veitola intoutui jakamaan someseuraajilleen vilauksen nuoruusajan lookistaan. Veitolan Instagramiin postaamassa, 90-luvulla napatussa otoksessa juontaja katsoo kameraan ruudullinen flanelli ja lippis yllään.

– Voidaanko keskustella hetki siitä, että silloin kun ysäri tuli taas muotiin, niin miksi nää ohueksi nypityt kulmakarvat ei koskaan tehneet comebackia, Veitola pohtii postauksensa kuvatekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Veitolan someseuraajat liittyivät oitis muisteloihin. Moni pohti juuri ohuiksi nypittyjä kulmakarvoja.

– Kuule, mä oikeasti mietin just samaa yksi päivä, juontaja Vappu Pimiä kommentoi.

– Meikäläinen on jatkanut tuota "ohueksi nypityt kulmakarvat" meininkiä ysäriltä asti... ja tähän päivään saakka, viulisti Linda Lampenius kertoo.

Moni kulmansa ohueksi ysärillä nyppinyt harmittelee Veitolan kommenttikentässä sitä, etteivät kulmakarvat koskaan toipuneet niille 90-luvulla tehdyistä tuhoista.

– Tää oli niin pyllystä tämä muoti. Mulla ei kasvanut enää takaisin sitten ne kauniit ja tuuheat kulmakarvat, eräs seuraaja harmittelee.

– Minulla on vasta nyt kulmakarvat toipuneet tästä trendistä, toinen kommentoi.

Kommenteissa muistellaan myös muun muassa nyttemmin jo paluun tehneitä trumpettilahkeisia housuja, paksupohjaisia kenkiä sekä olkatoppauksia.

Lue myös:

    Uusimmat