Maria Veitola julkaisi kuvan sairaalavuoteelta – toipuu leikkauksesta: "Minulta leikattiin jättimäinen kasvain rintaontelosta"

4:25
Maria Veitola MTV Uutiset Livessä.

Juontaja Maria Veitola kertoo Instagramissa olleensa isossa leikkauksessa.

Suosikkijuontaja Maria Veitola julkaisi Instagramissa kuvan sairaalasta. Samalla hän kertoi joutuneensa operaation, jossa häneltä leikattiin kasvain.

– Minulta leikattiin jättimäinen kasvain rintaontelosta. Kirurgin mukaan todennäköisesti hyvänlaatuinen kasvain (patologilta tulee vielä varmistus) oli kietoutunut ruokatorven ympärille painaen sydäntä sekä palleaa, Veitola kirjoittaa.

Kasvain oli löytynyt varjoainekuvauksessa viime vuoden joulukuussa, jonka jälkeen hän oli jäänyt leikkausjonoon. Lääkärit olivat kuvanneet löydöstä ”hurjaksi” ja leikkaus olisi pitänyt suorittaa kuuden kuukauden hoitotakuun aikana.

– Mutta emme me niin kauan voi sinun tapauksessasi odotella, lääkäri oli sanonut Veitolalle.

Veitola kertoo olleensa useaan otteeseen sairaalaan yhteydessä kevään ja alkukesän aikana leikkausajan vuoksi. Hän kertoo, ettei ole päässyt toimenpiteeseen koronakriisin takia.

– Olen ollut tosi vihainen HUSille siitä, että sairaala ei ole ollut missään yhteydessä jonossa oleviin potilaisiin. Ei ainakaan minuun. Tietoa olen saanut vain, kun olen itse soittanut ja vaatinut.

– On ollut henkisesti tosi raskasta elää pelossa ja epävarmuudessa. Edes tekstiviesti siitä, että hoitotakuu ei päde ja korona vaikuttaa isosti leikkausjonoihin, olisi ollut kiva.

Lopulta yhdeksän kuukauden odottamisen jälkeen hän pääsi leikkaukseen, joka sujui hyvin.

– Olen saanut mielettömän hyvää hoitoa. Parasta mahdollista. Leikkaus meni hyvin, olen siitä tosi onnellinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja