Maria Veitola iskee tiskiin tiukan kysymyksen Janne Katajalle ja Aku Hirviniemelle: "Sulla on Aku ollut tässä viime vuosina haasteita myös julkisuudessa"

0:56
Janne Kataja ja Aku Hirviniemi avautuvat ystävyydestään Maria Veitolan tiukan kysymyksen kautta.

Maria Veitola tenttaa Aku Hirviniemenä ja Janne Katajaa kaksikon ystävyydestä.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee Riihimäellä juontaja-yrittäjä Janne Katajan luona. 

Vierailun aikana Veitola tutustuu Katajan arkeen, johon olennaisena osana kuuluu miehen pyörittämä yritystoiminta. Katajalla on Riihimäellä sijaitseva lelukauppa ja Hihhihhii Oy, jota tämä operoi näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa. Miehet ovat olleet lapsuudesta saakka keskenään hyviä ystäviä.

Ystävyyden aikana on koettu paljon, ja Katajan mukaan pitäisi tapahtua jotain todella ihmeellistä, jotta ystävyyteen syntyisi pysyvä särö.

Kaksikon kanssa keskustellessaan Veitola heittää ilmoille tiukan kysymyksen ystävyyden lujuudesta. 

– Kun sulla on Aku ollut tässä viime vuosina haasteita myös julkisuudessa, olemme saaneet lukea otsikoita, ja on ollut kohuja, niin miten se on vaikuttanut teidän ystävyyteen? Veitola tiedustelee. 

Hirviniemi sai vuonna 2018 syytteen seksuaalisesta ahdistelusta. Kanta-Hämeen käräjäoikeus hylkäsi Hirviniemen syytteet vuonna 2019, mutta joulukuussa 2020 hovioikeus katsoi, että Aku Hirviniemi syyllistyi hovioikeuden mukaan vuonna 2018 kahteen seksuaaliseen ahdisteluun. Näyttelijälle ei kuitenkaan määrätty rangaistusta, koska rikos katsottiin kokonaisuutena arvostellen vähäiseksi.

Katso yllä olevalta videolta, miten Aku Hirviniemi ja Janne Kataja vastaavat Maria Veitolan tiukkaan kysymykseen.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja