Miehet lähestyvät Aake Kallialaa romanttisessa mielessä – näyttelijä kertoo, miksei hän enää harrasta parisuhteita

Aake Kalliala kertoo, millaisia romanttisia yhteydenottoja hän on saanut somessa 1:39
Aake Kalliala kertoo, millaisia romanttisia yhteydenottoja hän on saanut somessa

Näyttelijä Aake Kalliala kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa ajatuksiaan liittyen parisuhteisiin.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uudessa jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola pakkaa laukkunsa ja suuntaa yökyläilemään näyttelijä Aake Kallialan kesäpaikkaan Mikkeliin. 

Vierailun aikana kaksikko keskustelee muun muassa Kallialan rakkauselämästä, jonka saralla on ollut hiljaista viimeiset kymmenisen vuotta. Viimeisintä kumppaniaan Kalliala nimittää "kesäkissaksi".

– Hän oli täältä Mikkelistä kotoisin, ja hänestä tuli kuitenkin sitten sellainen talvikissakin. Olimmehan me jumaliste kymmenen vuotta, näyttelijä kertaa.

Kalliala kertoo hänen ja "kesäkissan" päätyneen lopulta eri teille, jonka jälkeen näyttelijä päätti jättää seurusteluhommat sikseen.

– Ei jaksa enää sitä peliä, hän pohtii.

Kalliala ei kertomansa mukaan hae edelleenkään rinnalleen kumppania, vaan viihtyy ennemmin yksin. Hän pohtii, ettei parisuhde ole "maailman helpoin asia", ja että suhteen toimimisen eteen tulee tehdä paljon töitä siinä vaiheessa, kun alkuhuuma on hälvennyt.

Näyttelijä kertoo kuitenkin saaneensa joitakin romanttisia yhteydenottoja sosiaalisessa mediassa. Suurin osa viestien lähettäjistä on Kallialan mukaan ollut miehiä.

– Pari jätkää on tuota… niistä olen ollut vähän silleen kiinnostunut, hän sanoo ja lisää heti perään vitsailleensa.

Mitä Kalliala tuumaa hänelle osoitetuista romanttisista yhteydenotoista? Katso yllä olevalta videolta!

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat