Maria Lund löysi perheensä kanssa yhteisen kesäharrastuksen: "Lapset ovat siitä innostuneet"

12:33
Maria Lund vieraili MTV:n erikoishaastattelussa viime vuonna.

Maria Lund peilaa äitiyttä uudessa hulvattomassa kesäteatterinäytelmässä.

Näyttelijä-muusikko Maria Lund elää parhaillaan uusioperheen arkea Jussi-puolisonsa kanssa. Yhteinen kesä kolmen lapsen kanssa on sujunut toistaiseksi mainiosti.

– Kesämme on sujunut erinomaisesti. Olemme viettäneet ihanaa kesää ja löytäneet uuden harrastuksen veneilystä. Lapsetkin ovat siitä innostuneet.

Lundilla on oma vene, jonka perhe kuljetti Saimaalla sijaitsevalta mökiltä aina Porvooseen asti. 

– Olemme sitten tehneet perheen voimin päiväretkiä. Lapset ovat siitä innostuneet, kun he pääsevät tutkimaan aina uusia paikkoja ja uusia saaria, Lund paljastaa.

Lapsien innostus tarttuu myös Lundiin. Perheretkiltä löytyy yhteistä puuhaa ja tutkittavaa.

– Saarissa rakennamme käpylehmiä ja kivilinnoja. Lisäksi aina pitää olla aina yksi ylimääräinen reppu mukana, että kiviä saa sitten raahata mukanaan. Koitan vihjata lapsille, että he valitsisivat mielellän vähän pienempiä kiviä mukaan, Lund naurahtaa.

Tänä kesänä Lund viihtyy erityisen projektin parissa, sillä hänet nähdään Hämeenlinnan kesäteatterilavalla Hajuvettä ja lihapullia -uutuusnäytelmässä.

Näytelmää esitetään Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa 28.7-15.8 välisenä aikana. Erityistä on myös se, että Lund on itse ollut kirjoittamassa kyseistä näytelmää ystäviensä Kalle ja Päivi Pylvänäisen kanssa.

– Meillä on Päivin kanssa lavatunteja niin paljon alla ja sitä kautta on myös kertynyt hauskoja kokemuksia teatterin kulisseista. Näytelmä käsittelee sitä, mitä tapahtuu juuri ennen esitystä tai ennen väliaikaa.

Keskustelut ovat Lundin mukaan toisinaan todella syvällisiä. Joskus kulisseissa käydään koko elämä läpi.

– Lapsellani todettiin astma, mitä teen? Pitäisikö ottaa avioero? Keskustelut ovat hyvin lähellä esimerkiksi sitä, mitä naistenvessoissa käydään, Lund heittää esimerkkinä takahuoneen keskusteluista.

Hajuvettä ja lihapullia -näytelmä on teatterin kulisseihin sijoittuva, ronski ja rehellinen matka naisen elämään sen ihanassa kirjavuudessaan. Tässä esityksessä kaksi uraäitiä antaa luvan kurkistaa kulissiensa taakse. Mitä todellisuudessa tapahtuu juuri ennen esitystä, kun epäusko valtaa kesken harjoitusten, miten ideoita syntyy viime hetkessä ja kuinka makealta itselleen nauraminen tuntuukaan. Näytelmää esitetään Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa 28.7-15.8 välisenä aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja