Maria Lund nauttii kesäteatterin arvaamattomuudesta: "Joskus elukoita tulee lavalle mukaan näyttelemään"

Näyttelijä ja muusikko Maria Lund pitää kesäteatterin arvaamattomuudesta täysin siemauksin.

Kokenut näyttelijä ja laulaja Maria Lund ottaa kesällä Samppalinnan kesäteatterin lavan haltuun.

Turussa sijaitsevalla lavalla esitetään kesällä Disneyn Perjantai on pahin -näytelmää. Näytelmä perustuu vuona 2003 ilmestyneeseen samannimiseen elokuvaan, jonka päärooleissa nähtiin Jaimie Lee Curtis ja Lindsay Lohan.

Lund esittää kesäteatteriversiossa perheen äitiä, jonka sielu vaihtaa yhden päivän ajaksi paikkaa perheen tyttären sielun kanssa. Hän pääsee siis esiintymään teinityttönä aikuisen kehossa.

– Se on monelta osin vapauttavaa, Lund naurahtaa roolistaan MTV Uutisten haastattelussa.

Kesäteatterin mukana tuLee oma arvaamattomuutensa ja pimeistä sisäteattereista eriävä miljöö. Näyttelijät ovat sääolojen armoilla, mutta Lund itse pitää yllätysmomentista.

– Voi tulla ihanaa hellettä ja kaikki hikoilevat kuoliaaksi. Voi olla hirveä myrsky tai vesisade. Joskus elukoita tulee lavalle mukaan näyttelemään, sekin on hauskaa. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, kun ulkona ollaan, Lund hehkuttaa.

Sade harvemmin pysäyttää ulkoilmateatterin esityksiä, sillä yleisö on katettuna. Lund kuitenkin muistaa yhden kerran, kun esiintymiselle oli luonnonolojen vuoksi laitettava stoppi.

– Yleisö on turvassa, me emme. Kerran on vain jouduttu esitys puolessa välissä perumaan, kun trombi iski ja vei puolet meidän lavasteista, hurmaava Lund muistaa naureskellen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja