Manchester Unitedin Italiaan lainaama jalkapallotähti ajautunut rajuun luisuun: "Tämä on ollut traumaattinen vuosi"

Alexis Sanchezin ura on ottanut viime vuosina rajua takapakkia. Chilen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Reinaldo Rueda sanoo avoimesti Sanchezin olevan turhautunut lainalla Interissä.

Sanchez esiintyi edukseen ja keräsi kehuja Barcelonassa 2011–14 ja sittemmin Arsenalissa, mutta chileläistähden loiston hetket ovat olleet vähissä sen jälkeen, kun hän siirtyi Arsenalista Manchester Unitediin 2018. Vaisuista esityksistään parjatun hyökkääjän tie veikin viime elokuussa lainalle Italian Serie A:ssa pelaavaan Interiin.

Lainasopimus umpeutuu kesällä, mutta Inter on tuskin ostamassa Sanchezia itselleen, minkä myötä chileläinen palaisi Manchesteriin. Hän on pelannut Interin riveissä vain 15 ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Vaeltelu varjojen mailla on vain jatkunut.

– Tämä on ollut traumaattinen vuosi hänelle, todella kiemurainen. Hän on turhautunut lainalla Interissä, Chilen luotsi Rueda sanoi Football Italian mukaan.

Rueda muistutti, että Sanchez kärsi lisäksi Chilen paidassa epäonnisen loukkaantumisen viime lokakuun ystävyysottelussa Kolumbiaa vastaan. Sanchez oli tuon taiston jälkeen kolme kuukautta nilkkavamman vuoksi telakalla.

Ikää Copa American kahdesti voittaneella Sanchezilla on 31 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat