Suomalaisonnistuminen jäi laihaksi lohduksi – Lionel Messin uudelle seuralle taas ruma tappio

Lionel Messin saapumista odottava Inter Miami CF ui parhaillaan syvissä vesissä. Joukkue hävisi sunnuntain vastaisena yönä Philadelphia Unionille 1–4-lukemin ja makaa MLS:n viimeisellä sijalla. Ottelun kohokohdaksi jäi Suomen maajoukkuepelaaja Robert Taylorin onnistuminen.

Inter Miami on nyt seitsemän sarjaottelun tappioputkessa. David Beckhamin osaomista seura erotti päävalmentajansa Phil Nevillen kuun alussa, mutta ei ole kyennyt kääntämään kurssiaan väliaikaisluotsi Javier Moralesin johdolla. Inter on MLS:n viimeisellä sijalla neljän pisteen päässä seuraavasta. Joukkueen onneksi sarja on suljettu, eikä varsinaista putoamisvaaraa ole.

Taylor, 28, pelasi sen sijaan ensimmäisen ysikymppisensä MLS:ssä sitten viime vuoden lokakuun. Ottelun 1–3-maali syntyi hänen rangaistusalueen ulkopuolelta lähteneestä laukauksesta, joka kimposi puolustajan kautta sisään. Osuma oli suomalaisen kauden toinen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Lisää Barcelona-legendoja

Messin lisäksi Inter Miami on saamassa riveihinsä toisen entisen Barcelona-pelaajan. Seura kertoi aiemmin tänä viikonloppuna, että keskikentän kapelimestari Sergio Busquets siirtyy ensi kuussa Taylorin ja Messin joukkuetoveriksi vietettyään 13 kokonaista kautta Camp Noulla.

34-vuotias Busquets pelasi Barcelonalle yhteensä 722 ottelua, mikä on kolmanneksi eniten koko seuran historiassa. Espanjalainen voitti yhdeksän La Ligan mestaruutta, seitsemän Espanjan cupia ja kolme Mestarien liigaa.

Lue myös:

    Uusimmat