Manchester United -luotsi repesi nauruun kysymykselle Cristiano Ronaldosta – "Mitä tuohon voi vastata?"

Manchester United -luotsi Ole Gunnar Solskjäriltä kysyttiin lehdistötilaisuudessa, että onko Cristiano Ronaldo antanut hänelle taktisia ohjeita. Norjalaisluotsi ei pystynyt pitämään pokkaansa, vaan naurahti kysymykselle.

Jalkapallon supertähti Ronaldo teki täksi kaudeksi paluun Manchester Unitedin riveihin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Ronaldoa on viime vuosina nähty useaan otteeseen "apuvalmentajan" roolissa, kun hän on huudellut omilleen ohjeita vaihtopenkiltä. Unitedin päävalmentaja Solskjäriltä kuulosteltiinkin, että onko hän saanut taktisia ohjeita Ronaldolta.

– Mitä tuohon voi vastata? Se, mistä keskustelemme on meidän välistä. Emme ole käyneet sitä keskustelua, Solskjär totesi.

36-vuotias Ronaldo on ollut Manchesterissä ilmiliekeissä. Hän on tehtaillut viidessä pelissä viisi osumaa. Viimeisin maali tuli tärkeään paikkaan, sillä se toi Unitedille avausvoiton Mestarien liigassa shokeeravan Young Boys -tappion jälkeen.

Katso alta Ole Gunnar Solksjärin reaktio. Pääkuvan videolla Cristiano Ronaldon viime hetkien voitto-osuma Villarrealin verkkoon Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella.

Lue myös:

    Uusimmat