Cristiano Ronaldo karkasi stadionilta kesken pelin – valmentaja tyrmistyi: "En todellakaan hyväksy sitä"

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on antanut kovaa palautetta Cristiano Ronaldolle ja muille joukkueen pelaajille, jotka poistuivat stadionilta kesken viime viikonlopun ystävyysottelun Rayo Vallecanoa vastaan.

Unitedin uusi käskyttäjä ei säästellyt Portugalin maajoukkuetähteä kritiikiltä, kun hän poistui Old Traffordilta kymmenen minuuttia ennen Rayoa vastaan pelatun 1–1-tasapelin päätösvihellystä.

Mukanaan 37-vuotiaalla oli tiettävästi ainakin hänen maajoukkuetoverinsa Diogo Dalot, kun Unitedin kannattajat kuvasivat Ronaldon lähtevän omia aikojaan pois.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ten Hag vahvisti Viaplay Sport Nederlandin haastattelussa, ettei Ronaldolla tai kenellä muullakaan ollut lupaa aikaiselle poistumiselle.

– En todellakaan hyväksy sitä. Mielestäni tätä ei voida hyväksyä. Keneltäkään. Olemme joukkue ja jokaisen on pysyttävä loppuun saakka, Erik ten Hag linjasi.

Toisin kuin Dalot, kuului Ronaldo sunnuntaina Manchester Unitedin ottelukokoonpanoon. Suuren siirtospekuloinnin kohteena oleva Ronaldo pelasi ottelun ensimmäisen puoliajan, jonka jälkeen hänet otettiin vaihtoon.

Ronaldon ja ten Hagin välinen eripura ei lupaa hyvää uuden Valioliiga-kauden lähestyessä. Manchester United avaa sesonkinsa tulevana sunnuntaina, kun se kohtaa kotikentällään Brightonin.

Lue myös:

    Uusimmat