Cristiano Ronaldon kohtelu kiihdytti vauhtiin murskakritiikin vyöryn – "Ylimielinen ja harhainen paskiainen"

8:40
Tulosruutu: Manchesterin derby oli Erling Haalandin näytöstä

Manchester United otti huolella pataan Valioliigan paikallisessa sunnuntaina. Erling Haalandin hattutemppu siivitti Cityn 6–3 -voittoon. ManU-valmentaja Erik ten Hagille sataa kritiikkiä, koska hän ei peluuttanut Cristiano Ronaldoa ottelussa ollenkaan.

Päävalmentaja Erik ten hag selitti Daily Mailissa tappion johtuneen osaltaan siitä, ettei joukkue ollut valmiina. Myös pelimoraali joutui kyseenalaistetuksi.

– Olen yllättynyt, ettemme näyttäneet antavamme kaikkeamme. Minun on puhuttava pelaajieni kanssa ja ymmärrettävä miksi, ten Hag kommentoi.

Cristiano Ronaldoa ei kentällä nähty. Asia on herättänyt briteissä valtavasti kritiikkiä. Ten Hag selitti Ronaldon penkillä pitämistä ottelun jälkeen.

– En vaihtanut Cristianoa kentälle, koska kunnioitan häntä ja hänen uraansa, ten Hag veisteli.

Päätös ja perustelut ovat saaneet osakseen laajasti kritiikkiä. Daily Mailissa valintaa kutsutaan "omituiseksi".

Tv-kasvo Piers Morgan latoi täyslaidallisen Twitterissä. Hänen mielestään ten Hag on "ylimielinen ja harhainen paskiainen".

SkySportsin jalkapallostudiossa pelaajalegenda Roy Keane arvosteli niin ikään valmentajan valintaa voimakkaasti.

– Hän (Ronaldo) ei tullut takaisin Unitediin istuakseen penkillä. Hän teki joukkueelle eniten maaleja viime kaudella. Hän ansaitsee enemmän kuin istua penkillä, Keane paahtoi.

Jo ensimmäisellä puoliskolla neljän maalin karkumatkalle rynnännyt City on Valioliigassa toisena. Edellä Arsenal pisteen päässä. Manchester United on kuudentena, yhdeksän pistettä kärjestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja