Liverpoolin cup-taival tyssäsi – Manchester United parempi viiden maalin jännitysnäytelmässä

Liverpoolin taival jalkapallon Englannin FA-cupissa päättyi 4. kierrokselle, kun Manchester United voitti sunnuntai-illan huippukamppailun jännittävien vaiheiden jälkeen 3–2. Voittomaalin teki 78. minuutilla Bruno Fernandes.

Mohamed Salah vei Liverpoolin johtoon 18. minuutilla, mutta Mason Greenwood tasoitti kahdeksan minuuttia myöhemmin taukolukemiksi 1–1. Toisen puoliajan alkuvaiheissa Marcus Rashford iski ManU:n johtoon, mutta Salahin illan toinen osuma toi pelin jälleen tasoihin. Fernandes nousi sitten United-sankariksi komealla vapaapotkumaalilla.Liverpoolille viikko oli synkkä, sillä torstaina Burnley kukisti puolustavan liigamestarin tämän kotikentällä Valioliigan pelissä.

ManU puolestaan on äitynyt vahvaan vireeseen viime aikoina, ja cup-voitto rakkaasta vihollisesta varmasti vain lisää itseluottamusta Ole Gunnar Solskjärin ryhmässä.

–  Pelasimme hienoa peliä, teimme hienoja maaleja. Liverpoolia vastaan pitää puolustaa hyvin, ja onnistuimme reagoimaan hyvin ja lopussa pitämään heidät poissa (paikoista), tyytyväinen Solskjär summasi BBC:lle.

Liverpoolin valmentajan Jürgen Kloppin kehno cup-saldo sai täydennystä: Klopp on saanut joukkueensa 5. kierrokselle vain kerran Liverpool-uransa aikana.

–  Ottelussa oli paljon hyvää, ja myös joitain virheitä. Jos haluat voittaa Unitedin vieraana, silloin on oltava huippuiskussa, ja me emme olleet, Klopp sanaili BBC:lle.United kohtaa 5. kierroksella kotonaan West Hamin.